reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

No próbują sobie moje dzieciaki zarobić na wyjazdy w sierpniu. Damian też za jeden dzień kopania rowów przez 8 godzin zarobił 50 zł. Myślę, ze to całkiem nieźle.

reklama
Sama nie wiem Kasiad, ale chyba bym z tak młoda osoba nie zostawiła dziecka. Teraz trzeba uważac na tych pracodawców zeby nie chcili dziewczyny zanadto wykorzystać.

Kasiad, jesli chodzi o Pauline to naprawde jej sie udalo:tak:
Ale ja w zyciu bym nie zostawila dziecka z obca osoba a tym bardziej nastolatka.....no chociaz czasami Ci mlodsi sa madrzejsi:-D:-p

A tak poza tematem....ostatnio u nas w Pile jakis pedofil zgwalcil <czy chcial...nie wiem na 100%> 7 letnia dziewczynke:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok:
Jeszcze GNOJKA I TEGO POPAPRANCA nie znalezli.....
Ja mojego dziecka chyba w zyciu samego nigdzie nie puszcze....:no::no::no:

Ja dziecko juz bym chetniej zostawila z nastolatka niz z wyrachowana strasza pania...:happy2:.A tak w ogole to z nikim nie zostawie:-D.
Tak jak wsrod doroslych sa i ludzie odpowiedzialni i nie.Ci ludzie mieli szczescie,ze spotkali Pauline po prostu:tak:.Moj brat ma 18 lat i zostawilabym mu dziecko pod opieka,bo jest rozsadnym mlodziencem...;-)

Kasiad, ja Ci powiem, że takie zosrawianie dzieci obcym, nie jest rzadkie. Ja też byłam zdziwiona, jak jedna pani zgłosiła się do mnie czy zaopiekuję się Jej dzieckiem. przyszłam, ona widziała mnie pierwszy raz w życiu, zostawiła mi małą na calutki dzień, też w jej domu,dała klucze od domu i wróciła wieczorem.Masakra! Wiesz czego ja bym się najbardziej bała u takiej opiekunki?? Jeśli niesprawdzona opiekunka nie podpisuje ze mną żadnej umowy, to w zasadzie nie bierze za nic odpowiedzialności. I już pal licho, żeby mnie okradła, ale co jeśli np dziecku coś się stanie, a ona się wystraszy mojej reakcji i ucieknie, zostawiając małe dziecko w domu... Różni są ludzie...

Patch masz całkowitą rację!!! To mogłoby się faktycznie tragicznie skończyć, dajmy na to dziecko się zachłyśnie, panna sie wystraszy i zwieje... i szukaj wiatru w polu.
Niektórzy rodzice są jednak kompletnie nieodpowiedzialni :no::wściekła/y::wściekła/y:
Nigdy w życiu nawet nie wpadłabym na tak poje****ny pomysł, żeby z obcą osobą dziecko zostawić, co dopiero niesprawdzoną! :crazy:

Kasiad: masz super córę, gratuluję! :-D Większosć dzieciaków w tym wieku ma jeszcze siano w głowie, a Paulina zachowuje się naprawdę imponująco, bardzo mądra dziewczyna :tak:

Joasiek, ja majac 16 lat dorabialam sobie z kolezankami obslugujac wesela...w tym komunie jakies bankiety,.....nawet zdazalo sie w roku szkolnym...co oczywiscie nie zawazalo na nauce;-):-p

Dzięki Joasiek, Paulina ma faktycznie dosc poukładane w głowie, mam nadzieję,ze hormony w pewnym momencie jej nie namieszają.
Ale jest sporo ludzi młodych, którzy szukają pracy w wakacje. Paulina juz pracuje trzecie wakacje z kolei, zarobi sobie zawsze na drugi miesiąc wakacji i jeszcze sporo zaoszczędzi na ciuchy :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry