Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Powracając do teściowych to ja zwracam się do niej bezosobowo tak jak Martula ,a i tak najczęściej jesteśmy pokłócone to nie rozmawiamy bo przecież ona jest najmądrzejsza itd,a ja jestem młoda i głupia:-(
Witajcie ja też jestem Lutową mamuśka mam 4-miesięcznego synka,niestety stwierdzono u niego asymetrię i zalecono masaże i rehabilitacje.chcialabym sie dowiedziec jakie sa jej przyczyny czy ktoras mama wie???
Witaj Gaba, moja mała też miała nieznaczną asymetrię i kręcz szyjny - my już jesteśmy po rehabilitacji i jak narazie jest wszystko ok. Mi lekarz powiedział, że przyczyną było ułożenie dziecka w życiu płodowym.
Dziewczyny, ten apel powyżej od Elżbietki dotyczy tego malutkiego 2-miesięcznego chłopczyka któremu zmarła mamusia :-( Stanki3 tu już o tym wspominała na naszych lutówkach. Wiele dziewczyn wysyła, bądź ma zamiar wysłać paczki, ale powstał też pomysł, żeby uzbierać trochę pieniążków i kupić dla tej biednej rodziny pralkę, albo lodówkę, bo nie mają :-(