reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Ja też się tam zadomowiłam i niestety jet to mała konkurencja dla bb. Moja klasa licealna to na razie 8 osób, ze studiów na razie trochę mniej. Miło jest powymieniać się wspomnieniami i pooglądać zdjęcia z kolegami i przyjaciółmi. Ostatnio znalazłam nawet moja dawną miłość:-D

Ja tą stronę znam już z rok..ale nie jest dla mnie żadną rewelacją, bo ja mam kontakt z ludzmi ze szkoły (szczególnie z tymi co chce :-D) na żywo, przez gg...widujemy się często, ale nie wszyscy na raz...nie miałam zgranej klasy ani w podstawówce, ani w liceum wiec takie spotkanie może będzie realne za jakieś kolejne 10 lat :-D:-D:-D...a moja zgrana paczka zawsze znajdzie czas na mini spotkanie...:tak::tak::tak:

A ja jestem bardzo zadowolona z tej stronki normalnie Ahhh jak sie ciesze .Nawet z osobami co malo ich znalam teraz gadamy jak nigdy przedtem hihihi a to dobre no:-)

reklama
Mysia23 ja ta stronkę też znam od dawna jak powstała jeszcze z brzuchem tam szukałam ludzi :-Dwtedy to była jeszcze nie znana :no: nikogo tam nie było a teraz to stała się tak popularna że im serwer siadał i zwiększyli :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry