lil kate
Mama lutowa'07 Fan(ka)
ja w zasadzie tez wiekszosc prezentw mam. brakuje mi tylko dla tescia, ale wiem na szczesce co kupic i dla 2,5 letniej damy. czym sie bawia dzieci w tym wieku? osatnio kupilismy jej farme fisher price, ale teraz to juz cos powazniejszego chyba trzeba, nie
no i dla meza jescze nie mam ale tez wiec co i gdzie kupic takze jutro chyba wlasnie skoncze te prezentowe zakupy i kupie jeszcze akcesoria do pakowania.
ozdoby domu na swieta kupilam juz w listopadzie bo mamy kolo domu super hurtownie z dekoracjami, ale w grudniu mozna juz kupic tylko zajaczki na zblizajaca sie wielkanoc hehe
mrs_szaya, nie martw sie. swieta juz niedlugo!!

no i dla meza jescze nie mam ale tez wiec co i gdzie kupic takze jutro chyba wlasnie skoncze te prezentowe zakupy i kupie jeszcze akcesoria do pakowania.
ozdoby domu na swieta kupilam juz w listopadzie bo mamy kolo domu super hurtownie z dekoracjami, ale w grudniu mozna juz kupic tylko zajaczki na zblizajaca sie wielkanoc hehe

mrs_szaya, nie martw sie. swieta juz niedlugo!!

no i jeszcze problem kaski, trzeba jak najmniej wydać, bo oszczędnosci w nadchodzącym okresie jak najbardziej wskazane
strasznie głupio wyszło gdy okazało się,ze od wszystkich coś dostaliśmy, począwszy od rodziców poprzez rodzenstwo wszelkiego kalibru
Ale było nam głupio...w tym roku na to nie pozwolę....