reklama
ja wlasnie dlatego wole juz teraz zaczac pakowac bo jak urodzilam patryka to moj maz biegal po sklepach i kupowal wszystkie potrzebne rzeczy nawet pampersy dla malego mi przywiozl i kupil ta najwieksza paczke bo biedak myslal ze taka mala paczuszka nie wystarczy

Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Ja już prawie mam torbę spakowaną, większość rzeczy już w środku a reszta wypisana na kartce żeby niczego nie zapomnieć
Okropnie zorganizowana się ostatnio zrobiłam
A jeszcze wracając do mamusiek co się dawno nie odzywały...
jestem ciekawa co tam u irtasi słychać, co z jej maleństwem???
Irtasia odezwij się jeśli nas czytasz!

A jeszcze wracając do mamusiek co się dawno nie odzywały...
jestem ciekawa co tam u irtasi słychać, co z jej maleństwem???
Irtasia odezwij się jeśli nas czytasz!

reklama
agusia9915
Matka wariatka
jesli chodzi o te rozposzczalne szwy to tak na 99% mam pewnosc ze nie zakłada sie ich na zewnatrz tylko do srodka
ja miałam normalnie i wiele innych babek (nie za kaske) szwy wewnetrzne rozpuszczalne a zewnetrzne normalne
wiem jak to paskudztwo boli i tez wolałabym zeby ich nie zdejmowali tylko same sie ewakułowały.
te zewnetrzne taki normalne to chiba dlatego ze nie kazda kobieta w tym samym czasie sie goi czyli 7 dni od porodu
ja miałam normalnie i wiele innych babek (nie za kaske) szwy wewnetrzne rozpuszczalne a zewnetrzne normalne
wiem jak to paskudztwo boli i tez wolałabym zeby ich nie zdejmowali tylko same sie ewakułowały.
te zewnetrzne taki normalne to chiba dlatego ze nie kazda kobieta w tym samym czasie sie goi czyli 7 dni od porodu