reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

ja nie moge spakowac torby do szpitala bo zamowilam akcesoria porodowe na allegro i jeszcze paczka nie przyszla:baffled:

a moj maz tez mnie popedza bo sie chyba boi ze potem sam bedzie musial o to wszystko zadbac:-D

reklama
ja wlasnie dlatego wole juz teraz zaczac pakowac bo jak urodzilam patryka to moj maz biegal po sklepach i kupowal wszystkie potrzebne rzeczy nawet pampersy dla malego mi przywiozl i kupil ta najwieksza paczke bo biedak myslal ze taka mala paczuszka nie wystarczy:tak:

Ja już prawie mam torbę spakowaną, większość rzeczy już w środku a reszta wypisana na kartce żeby niczego nie zapomnieć :happy: Okropnie zorganizowana się ostatnio zrobiłam :-p

A jeszcze wracając do mamusiek co się dawno nie odzywały...
jestem ciekawa co tam u irtasi słychać, co z jej maleństwem???
Irtasia odezwij się jeśli nas czytasz! :tak:

Witajcie-mam nadzieje , ze nie za późno żeby jeszcze się dołączyć choćby na chwilkę:-)) Moja dzidzia tez przyjdzie na świat w lutym.
Pozdrowienia, M. lat 26

Nie ma taka chwilke moja droga, bo pozniej z watku luty 2007 zrobi sie dzieci urodzone w lutym 2007. i tam dopiero bedzie co pisac:tak:

Witaj madzix! :-D :happy:

A ja czasem podczytuję sobie te wątki "dzieci urodzone w..." i tak im strasznie zazdroszczę że już mają swoje dzidziolki przy sobie!!! :rolleyes: :rofl2:

Witam i pozdrawiam nową forumkowiczkę wśród lutówek.

Joasiek ja właśnie też przed chwilą podpatrywałam grudniówki (przedewszystkim zdjęcia), ale im fajnie. Ale co tam już niedługło i my będziemy się cieszyć swoimi dzidziami.:-)

reklama
jesli chodzi o te rozposzczalne szwy to tak na 99% mam pewnosc ze nie zakłada sie ich na zewnatrz tylko do srodka
ja miałam normalnie i wiele innych babek (nie za kaske) szwy wewnetrzne rozpuszczalne a zewnetrzne normalne
wiem jak to paskudztwo boli i tez wolałabym zeby ich nie zdejmowali tylko same sie ewakułowały.
te zewnetrzne taki normalne to chiba dlatego ze nie kazda kobieta w tym samym czasie sie goi czyli 7 dni od porodu

Do góry