reklama

Maj 2011

Nie mma siły nawet posiedzieć na tarasie, a co dopiero zabrać się za górę prasowania, która się nazbierała... ehhh ale kolejnego loda wcinam, jak już mam rozstępy takie wielkie bo brzuch mi wypchło to niech cos mam z tego życia smakowitego :)

jolek27 dobrze słyszeć, że instynkt się budzi bo mnie momentami zaczyna panika ogarniać...

reklama
Ja właśnie po obiadku. Naleśniki z jagodami były pyszne:tak:Zerkam sobie na uroczystość zaslubin Williama & Kate;-)i podczytuje wasze posty.
Wózek wyprałam i schnie. A tak poza tym jestem coś pełna niepokoju od kilku dni.Czuję,że to już niedługo...A co do psychiki-w pierwszej ciąży byłam pełna obaw-czy dam radę? Ale dałam;-)To chyba normalne wątpliwosci.Depresji poporodowej nie miałam. W domu miałam 2 noce takiego załamania,że płakałam razem z małą,ale to chyba musiałam jakoś odreagować.
Teraz też boję się porodu,zajmowania dwójką dzieci,karmienia,ale mam nadzieje i powtarzam sobie,że dam rade. Dlatego dziewczyny nastawiajcie się pozytywnie,a wszystko lepiej pójdzie.

oo widzę, że kolejna majówka poleciała do szpitala po bobasa:-) trzymam kciukasy&&&&&&&&
a my sobie poczekamy grzecznie do następnego tygodnia:)

Co do olejków, to trzeba tylko zerknąć żeby nie kupić tych "oszukanych" bo zdarzają się sztucznie aromatyzowane, zamiast naturalnych.Taki naturalny mozna wlać potem parę kropel do wanny - bo i tak wymieniają w niej wodę podczas porodu.No chyba ,że poród jest cały w wodzie, a nie woda jako część relaksująca ,co pół godziny na pół godziny.

no ta Ania jest niemozliwa cieknie z niej od 2 dni, a ta jeszcze sie zastanawia co to. Przeciez wody nie musza chlusnac pelnym wiadrem tak jak zawsze na filmach :-D Trzymam kciuki zbey wszystko bylo dobrze

No wreszcie lekarz przyszedł jakiś trochę mądrzejszy bo aż tak bardzo nie upiera się na naturalności. Kazał położnej zrobić masaż szyjki i do domu jutro mam wrócić na masaż i ktg no i zobaczymy czy się coś ruszy.

reklama
Ehh Styna, biedulkooo .. ja co chwile wchodze na forum i czekam na wiadomosci z pierwszej reki.. a oni Cie tak mecza.. Trzymam caly czas za Ciebie kciuki &&&&&&
i za Anie tez !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry