Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dotrwałyśmy jednak w sporym gronie a na wielkie otwarcie Jaipur się rozpakowuje, pięknie! Trzymaj się dzielnie, oby bolało minimalnie a maluszek szybko wyskoczył cały i zdrowy!Chętnie bym się poprzytulała ale niestety leje się ze mnie śluz z krwią i to w takich ilościach momentami że szok. Majtochy muszę kilka razy dziennie zmieniać.no to udanego spaceru bo zapewne na przytulanko nie masz siły ?ja tam swojego ganiam 2-3 x dziennie, mało na szyje pomaga - ale musimy korzystać póki można
Właśnie mnie to tak zastanawia dlaczego panowie mysła że urodzić dziecko to tak hop siup, że je po drodze mozna zgubić - jak narazie tylko Kamcia wykazała takie właściwiościekspresowe
sily mam sporo, bo wiekszosc skurczow przespalam w nocy,a tak naprawde zaczelo sie wszystko tak jak napisalam na forum, po 9.potem pol godzinki do szpitala,dojechalismy i bylo z godzinka skurczow bez znieczulenia.troche bolalo,ale jeszcze nie zdazylam sie mocno zmeczyc i zirytowac.