reklama

Maj 2011

reklama
Cześć ciężarówki i rozpakowane :-)

Dzisiaj mnie wszyscy denerwują, więc nie podskakujcie, ale sny macie co najmniej jak ze szpitala dla ludzi specjalnej troski :-D

Styna mój też mi zaplanował poród na ten weekend, jest mu na rękę. A niech bierze brzuch i rodzi, ma moje błogosławieństwo :-p

Kurka tak sprzątacie, macie potrzebę wicie gniazda a ja jedyne co wiję to się na łóżku gdy zasnąć nie mogę.

Cześć Kobietki:) pogoda się poprawia więc od razu lepiej na duszy:) Szkoda że tylko na duszy... 8mka mi się wybić nie może i cierpię od wczoraj. W nocy mały dał mamie pospać ale ząbek nie dał :(Już nie wiem co mam ze sobą zrobić:(
Hope ja jeszcze w wyrku :P

Jolek współczuję ząbka, mi się kiedyś dwie 8mki jednocześnie wybijały i była masakra :-(

Hope ja nie podskakuję ;-)

Styna skoro P to tak na poważnie bierze, to chyba nie masz innego wyjścia jak się do tego stosować :-p

A ja pranie wstawiłam drugie i jedno powiesiłam i zabrałam się w międzyczasie za kuchnię. Ja nie wiem czy to wicie gniazda czy po prostu łudzę się, że jak coś porobię i się powyginam to coś się ruszy.

Bo pewnie jedną tabletkę a trzeba tak porządnie, ze 3 x po 2 sztuki na dzień.

A ja mogę taką ilość????

Z tą 8mką to jest taki problem,że ona mi się do końca nie wybije bo nie ma miejsca tyle dla niej i nadaje się do usunięcia chirurgicznego,ale kto mi to teraz usunie jak zrobił się stan zapalny, a w dodatku karmię piersią:/

A ja mam znowu lenia siabadabada :)

Nie mam proszku do prania więc nie muszę go (prania) robić na razie :D. Zeżarłam śniadanie i mam zgagę - wiedziałam, że litr coli to zły pomysł...

Mieliśmy wczoraj ambitne plany z moim, żeby rano się zebrać gdzieś i pojechać w celach remontowych korzystając z jego dnia wolnego i tego że starsze dziecię w przedszkolu. No i ... wyspaliśmy się za to do 12 :D Bo wczoraj wysiedzieliśmy się z tym kumplem co to ten staż robi u mnie na oddziale.

Do Ikei by mi się chciało... Tylko my daleko mamy :( A ja nie mam podkładu miękkiego na przewijak na razie, jedynie dechę gołą jeszcze.

Za to dzisiaj boli mnie podbrzusze jak na okres tak falami więc może coś z tą szyją zaczęłoby się dziać. Już nawet o rodzeniu nie wspominam ale szyjka mogłaby trochę już zmięknąć...

Hope - będę udawać, że Cię nie widzę i nie będę patrzeć Ci w oczy :D:D:D

reklama
Joluś możesz usunąć tylko po takim wyrywaniu podają bardzo silne leki przeciwbólowe, jak ketonal a to już nie jest witaminka. Musiałabyś się liczyć z długim bólem po usunięciu, chociaż to różnie bywa, u każdego inaczej. Najlepiej gdybyś wybrała się do chirurga, wcześniej pewnie dostaniesz antybiotyk (w ciąży można brać antybiotyki to i przy karmieniu są odpowiednie), bo się będziesz męczyć tygodniami bidulo.

Poza tym stany zapalne w obrębie głowy są niebezpieczne.

Możesz wziąć taką dawkę paracetamolu, przez kilka dni nawet, ja brałam po wyrwaniu zęba w II trymestrze na polecenie lekarza.

Melia ty mi podskoczysz jak urodzisz przede mną :-p
A Marzena to już w ogóle ma przechlapane :-D:-p Za to gadulstwo:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry