reklama

Maj 2011

Witam się i ja...
A co tam pochwalę się: mam dziś urodziny i czekam aż mi synek prezent zrobi i wylezie... ma jeszcze troszkę czasu do północy... :-D
Pierwszy raz od kilku lat w moje urodziny jest gorąco, ostatnio zawsze było zimno i jakoś tak nijak... Idę umyję okna to może przyspieszę troszkę tego uparciucha...

reklama
karolka - umyj i u mnie bo po tej poprawce jest lepiej ale jakies uparte smugi dalej wyłażą :-)
Ja się zabrałam za może niezbyt rozsądne zajęcie - włażenie na drabinę i ściąganie książek z szafy na korytarzu, ale trzeba je poukładać w meblościance a samo się nie zrobi.

No dobra oglaszam wszem i wobec, ze do wtorku nie narzekam na to, ze chce juz urodzic! :-D Wlasnie do wtorku to ja nie moge rodzic, bo na poniedzialek wieczor mam umowiona sesje ciazowa!!!! Juhuuu a najlepsze jest to, ze prawie za darmola, bo tylko za 5 dych. Wstawilam swoje zdjecie na nk.pl i okazalo sie, ze mam kolege fotografa, ktory taka sesje mi zaporoponowal i dlatego nie musze duzo placic :-)
Sloneczko piekne zaczelo u mnie swiecic to chyba polece z tej okazjii do fryzjera podciac moje krzywo skoszone wloski!

mandrzejczuk - no to Ci sie udalo :-) zdjecia napewno beda super, tylko nie zapomnij sie nam pochwalic! :)

moj dzisiaj w pracy do 17 a ja sie chyba zanudze, myslalam zeby wybrac sie gdzies po sklepach pochodzic ale prawde mowiac nie chce mi sie samej. pewnie zaraz rusze odkuracz, pozniej wymysle cos na obiad a reszte dnia zmarnuje na necie :sorry:

bea81, super, że już po wszystkich dolegliwościach, nie ma jak w domku.

ewcia, witaj w domu.

marzena, nieciekawie masz z tym kolegą na porodówce, też bym nie chciała, żeby taki znajomek oglądał mi krocze. A o poród się nie martw, może wszystkie Mateusze wychodzą wcześniej, mój 2 tyg przed terminem wyskoczył.

poisy, może będziesz rekordzistką, która urodzi w terminie. Ciekawe, czy ktoś trafi idealnie w termin? To dopiero sztuka.

mandrzejczuk, też mamy taki ból gnatów, tzn. ja mam, ale myślę że większość z nas. Szczególnie ból miednicy, biodra nawet jak leżę czuję. Ale coś czuję, że po wiadomościach o sesji, bóle Ci przeszły taką radością bijesz;-).

Ja nie śpię po nocach ze względu na zgagę i bóle (opisze na dolegliwościach) i z nerwów (opisze na wizytach).

Salsera nie ma sprawy, akurat okna to ja lubię myć a jeszcze jak ma to pomóc w wyjściu małego to już w ogóle....
I może lepiej nie wchodź na tą drabinę...

Witam i ja. Pościel piorę bo chcę jeszcze to zrobić zanim urodzę, ale obawiam się że mała tak straszyła straszyła a jak przyszło do terminu to ma to w nosie i siedzi dalej. Małpka jedna, ja mam już dość spać nie mogę, podbrzusze to tak mnie boli że wytrzymać się nie da, skurcze cały czas nieregularne i jak tu rodzić.
Persefona nie martw się ja mam podobnie z P. On sobie zażyczył że mam zacząć rodzić w sobotę po 12 bo wtedy będzie już po pracy, i mam się wyrobić do 20 to pępkowe odrazu zrobi bo to weekend.

Styna ale sobie Twój P wymyślił i wyliczył, że wszystko za jeden weekend zrobi :-D A ja byłam po wyniki, potem po owoce poszłam do sklepu i kupiłam sobie dwie pary leginsów w lidlu, a teraz w końcu się wezmę do roboty, bo się rozleniwię i nic nie zrobię, tak już mam ;-)

reklama
Melia najgorsze że on to poważnie traktuje i jak powiedziałam że w sobotę trzeba na zakupy jechać, to powiedział że musimy w piątek, bo w sobotę będę rodzić, i czasu nie będzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry