reklama

Maj 2011

Witam się, żeby nie było, że pognałam się rozpakowywać :)

Dzisiaj z porodowych symptomów jedynie kłucie i parcie na szyjkę. I jedno twardnienie brzucha. Więc nie liczę na cuda. Nawet mi się nie chce bo za ciepło.

Na obiad kupiłam faszerowane udka kurczaka i jakoś to będzie. Zresztą nie objem się bo na 17 idę z dziecięciem swoim do okulisty bo mi gały wytrzeszcza niemiłosiernie i mówi, że tak lepiej widzi. NIENAWIDZĘ wizyt u okulisty. Jeszcze ja chcę się załapać na komputer żeby mi sprawdziła, czy mogę sn rodzić.

Pustki tu dzisiaj. Pewnie za ciepło wszystkim. Ja się kiepsko czuję jak jest taki hit na dworze. Już mi się soki mrożą bo oszaleję a jeszcze mam mieszkanie od południa :(

reklama
Rzeczywiście tu dzisiaj pustki..

Mąż odebrał wyniki i na szczęście nie mam białka w moczu, także na razie zostaję w domku. Może coś z tych dzisiejszych i wczorajszych skurczy się rozkręci - dobrze by było ;P Na niedziele mam termin, ale Malutkiej chyba dobrze w brzuszku.

jolek27 ja wlasnie nie wiem jak ty z pogody korzystac gdy takie goraco? dzis siedzialam z kolezanka i jej mala przy pisakownicy i przed 12 ucieklam do domu bo mi slabo bylo juz .... Ale po 17 wybieram sie do lasu na konwalie wiec caly dzien sie oszczedzalam zeby moc troche polazić.

Ja! Ja chce rodzic :-) codziennie sie wyrywam a tu dalej nic.
Wrocilam iedawno ze wsi ale bylo fajowo!!!!!!!!!! 4 ciezarne gadajace o kupkach- srupkach a ta 5-ta bez brzicha biedna siedziala i tylko glowa kiwala hehe
Slonce tak grzalo, ze strzaskalam sie na raczka, dekolt i rece mam w koncu iscie majowe, a na nosie tyle piegow, ze żaden podklad tego nie zakryje ;-)

A od wczoraj wieczora mam jakies zatwardzenio-rozwolnienie, bo gania mnie na klopa tak, ze ledwo donosze, a jak siadam to cofka i nic...chyba moj organizm nie toleruje kanapek z nutella zapijanych goracym rosolem :-D

Pogoda jest przepiekna!!! Nic tylko siedziec i sie opalac, tylko jeszcze zeby sloninka sie tak nie topila...

Wysprzątałam mieszkanko i padłam ze zmęczenia, ale ani jednego skurczu. Teraz zrobię podejście drugie: podłogi i prasowanie, a potem na zakupy i odebrać K. z pracy.

Jak to nie pomoże to się poddaję. :-)

Mandrzejczuk piegi są śliczne czemu je tuszować? Ale słoninka się topi, ja nawet nie muszę się opalać żeby coś wytopić..

madzik ty sie mke martw z tą kanapą bo mnie to właśnie na kanapie zaczęło brać na poród:-D

dziewczyny to prawda że te sposoby to lipa...z Vi też próbowąłam wszystkoego poza olejkiem rycynowym... jakoś mnie on nie przekonał do siebie
i urodziłam po terminie..
a teraz nic nie brałam i co.. mała wyskoczyła nie dość że z pędem to jeszcze przed terminem:-D

ja tam na moją położną nie narzekam.. przyjdze zważy małą,.. i wraca bo ja nie mam więcej pytań a jak nie mam pytań to nie ma co u mnie robić :-D
jedna mi pranie pomogła zebrać jak była tydzień temu :-)
a w tym tyg rozsypała małej klocki w pokoiku bo sie o pudełko potknęła.. hehe
za to zmieniła mi pieluchę dla małej bo ja szukałam książeczki zdrowia:-p
wisienko nie prejmuj się... z c\asem będzie lepiej i zaczniesz sobie radzić całkiem sama:tak:
a na piersi to ja Ci polecam lansinoh lanoline.. jest jak dla mnie niezastąpiony:tak:
marttini ja te z tak bardzo chiałam w maju rodzić i nic z tego nie wysło;-)
jolek fajnie że Cię my nie poobgryzał.. mine Emma też nie ale Vicky.. OMG masakra była
no a na wkładki bedziesz miasła jeszcze czas... mi zaczęły od 3 dni przemaać dopiero... i to tak po troszku..
pamiętaj jak karmisz jednym cycem leje się i z drugiego...:tak: to jest norma
jaipur to moze założymy nowy temat do wagi i wzrostu dzieciaczka ???;-)

dziewczyny ja chyba przeniosę jak bede miała chwilę ten tenat o odciąganiu na odpowiedni wątek

witaj poziomki ...:-D super że sobie radzicie..a y Cię tu pamiętamy i czekamy aż będziesz miała wiecej czasu dla nas:-p
nooo ja się przyznam że też czasem musże smoczka używać choć nie chciałam wcale..
ale nieraz 2 dziewczynki głodne w jednym czasie albo rózno zrobią kupę i przebrać trzeba niestety po kolei;-) także mniejsza czeka bo starsza czekać nie umie:sorry2:
ypra witaj spowrotem:-)
martsa no to nieźle z chlebkiem byś narobiła,.. dobrze ż eCi sie przypomniało:szok:

DZIEWCZYNY KTÓRE SIĘ JUŻ ROZPAKOWAŁY ZAKŁADAJCIE NOWE TEMATY :-)
JAKBY COŚ KOMUŚ NIE POSZŁO ZAWSZE MOGĘ POPRAWIĆ LUB ZMIENIĆ ;-)

a u nas wieje codziennie.. masakra jak nie wiem.. wczoraj zroblismy mega zakupy dziewczynkom:szok: 100 eyro poszło na ciuszki:zawstydzona/y: a ja sobie co kupiłam??!! stanik... za 3,50:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry