• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
Nooo! Tylko ona zaczęła bo miała wypadek samochodowy ;/ Ale co tam! Tylko jaki to musiałby być ekspres u mnie żeby bez objawów urodzić w 3 godziny :D No chyba, że cc. Jak mi zaraz wody odejdą a w szpitalu wyszłoby, że mam zero rozwarcia to dam się pokroić :D Mały się rozpycha okropnie więc może zaraz pazurem u ręki mi przebije pęcherz i jakoś pójdzie :D:D:D

Idę nastawić kiełbaski bom głodna a jak mam urodzić to muszę się najeść bo potem to dietka :D

hahaha marzenka, ja tak samo !! Zawsze jak ogladalismy z M. "na wspolnej" to porownywalismy moj brzuszek i mowilismy, ze ja urodze to i ona, i wlasnie teraz jak urodzila to M na to "eee ona ma juz synka, a my co"

Hehe ja też się śmiałam, że razem z Emilką urodzę a tu doopa. Poza tym jak to dziecko wyglądało kilka godzin po porodzie, takie śliczne, nie opuchnięte, no i takie całkiem spore jak na noworodka :-D Co najmniej miesiąc chyba już ma ;-)

reklama
hahaha dobre :-D

Alex zgadlas mnie to naprawde ciezko jest usadzic w jednym miejscu, chyba mam niestwierdzone ADHD ;-)
A ja kurde przegapilam "Na Wspolnej" bo pojechalam na lody z automatu iw sunelam takiego wielkiego oblanego czekolada i obsypanego orzechami i zjadlam 2 batony grzeski alez to bylo niebo w gebie :happy2:

marzena9 wez ty se wysnij styne z moja twarza albo z moim brzuchem to przylece i przez tydzien bede ci te pranie segregowac, prasowac i skladac :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry