Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nooo! Tylko ona zaczęła bo miała wypadek samochodowy ;/ Ale co tam! Tylko jaki to musiałby być ekspres u mnie żeby bez objawów urodzić w 3 godziny No chyba, że cc. Jak mi zaraz wody odejdą a w szpitalu wyszłoby, że mam zero rozwarcia to dam się pokroić Mały się rozpycha okropnie więc może zaraz pazurem u ręki mi przebije pęcherz i jakoś pójdzie
Idę nastawić kiełbaski bom głodna a jak mam urodzić to muszę się najeść bo potem to dietka
hahaha marzenka, ja tak samo !! Zawsze jak ogladalismy z M. "na wspolnej" to porownywalismy moj brzuszek i mowilismy, ze ja urodze to i ona, i wlasnie teraz jak urodzila to M na to "eee ona ma juz synka, a my co"
Hehe ja też się śmiałam, że razem z Emilką urodzę a tu doopa. Poza tym jak to dziecko wyglądało kilka godzin po porodzie, takie śliczne, nie opuchnięte, no i takie całkiem spore jak na noworodka Co najmniej miesiąc chyba już ma ;-)
Alex zgadlas mnie to naprawde ciezko jest usadzic w jednym miejscu, chyba mam niestwierdzone ADHD ;-)
A ja kurde przegapilam "Na Wspolnej" bo pojechalam na lody z automatu iw sunelam takiego wielkiego oblanego czekolada i obsypanego orzechami i zjadlam 2 batony grzeski alez to bylo niebo w gebie
marzena9 wez ty se wysnij styne z moja twarza albo z moim brzuchem to przylece i przez tydzien bede ci te pranie segregowac, prasowac i skladac