• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
Widzicie jak mi się wyśniło, że i Persefona urodziła :D

Mandrzejczuk ja przy Tobie to mam konflikt interesów bo ja mam wcześniejszy termin :D I ja wolę szybciej :D

A Emilka z tego co kojarzę to w dodatku wcześniaka urodziła... A jaki dorodny, taki miesięczny albo i lepiej :D A ja sobie zawsze do chodzenia w ciąży koleżankę na wspólnej załatwię bo jeśli dobrze pamiętam to 5 lat temu Żaneta była w ciąży. I też jędza przede mną się rozsypała...

a ja dziś nie pomyślałam i pierdyknęłam sobie u manicurzystki matowy pomarańcz na pazurkach ;))) a jutro uderzam do szpitala, trzymajcie kciuki, żeby miejsc nie było ;)))

a ja oglądam Na wspólnej w soboty i już wiem ze urodziła:dry::-p
no ale to już pojutrze
ale Wy....
moja mała też wygląda jak 2 miesięczne dziecko... hehe
zresztą ja to takie wielkie kolosy rodzę :-D ciekawe jakie bedzie trzecie...
zobaczę to dziecko Emilki w sobotę to sobie porównam i wam powiem:-p

no widze że teraz juz sobie układacie planuy która kiedy rodzi... heheh
zazdroszczę wam ze w maju porodzicie.. ehhh
ale co tam...
ja mam już takie 2 kochane bąble w domu...
aż miło sie patrzy :-)

no i przynajmniej jak urodziłam to mój D przestał byc denerwujący.. hehe
a raczrj to ja nerwowa;-)

Oj Kamcia, może i Emma duża ale takie dzieci miesięczne już mają inne spojrzenie, ruchy. Widać że to nie noworodek. Zobaczysz sama. Ale nie martw się, nie powiemy Ci że wszystkich zamorduje listonosz :P:P:P

poisy powodzenia! choć maluszek, może być juz z tobą o tej porze ;)
marzenko co ty opowiadasz :) nasze maluszki wyjdą, gdy będą gotowe :)
żelka trzymam kciuki, aby za bardzo cię nie męczyli dzisiaj i aby poszło sprawnie!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się ;)
Ale mamusie zaczeły gonić jedna za drugą na porodowkę, super. Ja tu popołudniu koleżance opowiadałam o Lepi z kijkami jak latała a tu proszę już z dzieciątkiem, pięknie. Żelka dziś już pójdzie szybciutko, tyle cioteczek jest z Tobą myślami. Poisy może Ty już też po wszystkim &&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry