• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
To niesprawiedliwe....poisy ,miala termin dzien po mnie, a mnie dalej nic :-( marzena uwal sie i spij dotad az mnie wysnisz :-D
A tak wogole to u mnie pada deszcz, pogoda brzydka, wiec chac niechcac jestem zmuszona dzisiaj siedziec w domu i nie latac. Niby piatek 13-tego ale data tez fajna, mojemu mezowi sie dzisiaj za to poszczescilo, poszedl po piewczywo wydal 3zl, a w drodze powrotnej znalazl 2zl hehe :-D moze i mi sie dzisiaj poszczesci i urodze z nienacka

Moja mama ostatnio kupiła sobie trzy małe pudełeczka na takim pchlim targu, wychodzi z niego zagląda do jednego pudełeczka a tam 50euro a pudełeczka kupiła za 3euro...
Niech się sypią dzieciaczki to może i na mnie przyjdzie w końcu kolej, wczoraj mały był strasznie mało ruchliwy za to odbił sobie w nocy... :-D nie mogłam spać bo było tak gorąco i chyba mu sie pory dnia i nocy pomieszały, zrobił mi taki masaż od środka że z bólu aż się śmiałam pół nocy...:-D

uff dzwoniłam na IP dziś też duuużo pacjentek więc jest szansa, że weekend spędzę w domu, jeśli KTG będzie ok. trzymajcie kciuki dziewuszki :)

karolka twój maluszek niech cie masuje, masuje, może toruje sobie drogę do wyjścia :)

mandrzejczuk im bardziej czekasz tym bardziej ci sie dluży :) wrzuć na luzik :)))) a maluszek wyjdzie hop siup :D

A fakt, że sypią sie maluszki hurtowo :)

Ostatnia edycja:
Karolka ciekawa reakcja na ból - śmiech.

Mnie to czasem zatyka jak młody się tam mi wbija między nogi. Dziś u na też pogoda niezbyt ciekawa, szaro buro i ponuro. Kota rozrabia z nudów od rana a mi sie nie chce z nią poganiac. Już po śniadanku i zastanawiam się czy jeszcze jednak do łóżka nie zalegnąć na trochę. Nie lubie szpitali, ale na porodówkę chętnie sie przejadę - tylko kiedy, ehh.

Witam się i ja :) Myślałam,że może jakaś rozpakowana będzie przy piątku 13tego a tu nic.
Pogoda u mnie też do niczego, Nad ranem tak wiało,że ściągałam pranie zza okna. Lato gdzieś nam uciekło :(

mi tez sie podoba ta data, do tego zaczyna sie weekend, moj maz od jutra ma wolne, ginek wrocil z urlopu, teraz tylko musze przeprowadzic rozmowe z mlodym chociaz on sie mnie wcale nie slucha....

To my z Igorkiem przesyłamy fluidki,żeby się u Was ruszyło :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry