reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2011

No Karolka to jestem ciekawa, która pierwsza urodzi z nas ostatnich na placu boju. Mi po całym dniu pieczenia komunijnych tortów brzuch bardzo się spina, ale nie szykujemy się nigdzie nadal..

Nie pomagają porządki, seks, spacery.. widocznie wygodnie córeczce u mamusi i wyjdzie jak jej się zechce ;-)

reklama
mandrzejczuk gratuluję.. hihi
to już niedługo będziesz rodzić ;)

marzenko a własnie się zastanawiałam czy ty czasem nie rodzisz... ale jednak nie :-p
to czekamy dalej hehe

salsera cieszę się ze nie chlusiło ci na auli.... hihih

Kamcia nie rodzę. Pisałam wczoraj, że mnie nie będzie cały dzień :) Od jutra zaczynam być nerwowa :D

Dzisiaj marzę tylko o spaniu powoli :)

Kamcia - ten pan w knajpie żywił głęboką nadzieję że mu urodzę w lokalu i reklamę darmową zrobię, nawet twierdził że spokojnie z mężem dadzą radę odebrać poród bo ma butelczynę specyfiku na odwagę. Ale żeby tak rodzić w takim miejscu to ja raczej musiałabym sobie na odwagę chlapnąć :-D

Żegnam się powoli spać bo widzę że już późno. Postanowiłam spapugować trochę Darię i zebrałam do kupy dotychczasowe foty w jednym filmiku. No i głupia się poryczałam jak obejrzałam całość, tak od testu do teraz. Ach te hormony...

marzena .. no ze cie nie będzie to jedno..
ale zacząć rodzić w czasie nieobecności to drugie :-p hihih

salsera o tak.. hehe chyba musiałabyś sama sobie walnąć coś na odwagę :-D

dziewczyny pamietacie nasza sroczkę z Grecji???:-)
która od jakiegoś czasu nie ma neta i nie udziela się na maju

Styna wspolczuje ty to biedna jestes

Mandrzejczuk no to czekamy na rozwiniecie akcji

Kamcia chyba pamietam ale nie jestem pewna

Hope a po co ci byla kapusta?

reklama
:szok: gdzie wy się podziewacie??

ja już w domku posprzątałam...
siedze i się bawię z Vi...
jeszcze mam obiad do zrobienia..
mąż w pracy od godziny ... no i na dworze pada...
dzień w domu sie zapowiada:confused2:

Do góry