reklama

Maj 2011

Mandrzejczuk - witaj w domku. Głowa do góry. U dzieci takie urazy goją się bardzo szybko ale pewnie czeka was rehabilitacja.

Jolek27 - a na tego hemoroida to stosowałaś coś czy samo przeszło ??

reklama
Hejka :-)

Dzisiaj mija tydzień od narodzin Naszego szkrabika :tak: :-)
Szymcio dzisiaj z tatą cały dzień u babci więc ja mam czas na sprzątanko i takie tam no co tu dużo mówić leniuchowanie :-p;-)

Po wczorajszej burzy powietrze od razu inne lepsze więc nie jest źle tylko oby jutro było ładnie bo chcemy wyjść na pierwszy spacerek całą rodzinką :tak::-)

Edit: WOW ! to był mój 1000 post! hihihihi :-):tak:

Ostatnia edycja:
aaaaaaa ja musze sie pochwalic ze zostane ciocia znowu:) siostra niespodzianke zrobila wkoncu:P Juz mowila ze przestaje sie starac ze najwyzej jej maly bedzie jedynakiem a tu taki psikus teraz:P

czesc dziewczyny,
my mielismy wybrac sie dzis na spacer ale straszna pogoda :/ wiec narazie siedzimy w domu. z maluchem dogadujemy sie jak narazie elegancko :)
ale niestety pies nam zachorowal :( wczoraj mial wysoka goraczke, caly czas tylko lezy biedaczek. moj byl z nim u weterynarza dostal antybiotyki i karme na delikatny zoladek. biedaczek pewnie sie czyms przytrul :/ tak to jest jak wariat na spacerze probuje zjesc wszystko co zobaczy...
mandrzejczuk nie martw sie Oskarki to super chlopaki, napewno sobie poradzisz!!

Cześć Laseczki:) U nas pogoda się poprawia,rano padało a teraz słoneczko wychodzi. Mały od rana marudny ale to dlatego,że kupki nie mógł zrobić:( Teraz zasnął więc i ja zaraz idę jeszcze pokimać.

Karolq czopki bez recepty kosztowały niecałe 8zł.
No to gratuluję ciociu, oby ciąża przebiegała prawidłowo:)

Futrzaczku korzystaj z luzu:)

Sylwia
trzymam kciuki za pieska

reklama
Hej kobitki

Słonko świeci, upociłam się już a co dopiero później. My już po cotygodniowych zakupach. Brzuch mnie ciągnie do ziemi ale taśkam się dalej.
Mam tylko dylemat życiowy czy już się martwić czy nie. Rano obudziłam się z mokrymi galotami, ale prześcieradło suche. Teraz jak wróciliśmy też mi przemokła wkładka i gaciory. Jak to ocenić czy to się wody nie sączą bo raczej nie mam problemów z nietrzymaniem moczu. Brzuch się napina różnie i dalej mnie ciągnie podbrzusze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry