jaipur
Fanka BB :)
u nas nie ma upału bo wczoraj była burza i dzisiaj przyjemne słonko jest.Chociaż ja to lubię upały, więc może dla niektórych nie jest do końca przyjemnie.
Zabijcie mnie
ale my mamy w domu chłodno, tak z 10 stopnie chłodniej niż na zewnątrz, wiec akurat jest
ale za to jak wejdę na strych, to tam niezła duchota(więc mogę sobie wyobrazić jak może być).Mały chętnie śpi w domu, za to na podwórku średnio..oczywiście dopóki wózek jedzie to kima, ale postój oznacza pobudkę.Jak było chłodniej to chętnie też spał w wózku na postoju.
ciekawe jak postępy u ostatnich "majówek"
Zabijcie mnie
ciekawe jak postępy u ostatnich "majówek"
Ostatnia edycja:
. W nocy budziła sie co 1,5 godziny na 1,5 godziny... jestem już wykończona
a w dzień nie mam też możliwości drzemki, bo kiepsko śpi, a jak już śpi, to muszę coś w domu i wokół siebie zrobić
a przecież wszystkie "majówki "jesteśmy:-)
nie ma .
W te upały też maluszkowi zakładam tylko bodziaki na krótki rękawek albo rampers i skarpetki. A i tak czesto poci mu sie kark.A ze mnie też leci (u góry pot, a na dole-wiadomo) - mam już dość,bo codziennie śmierdze na odległość i żadne dezodoranty tu nie pomagają...
Wczoraj wzięłam go na ręce i stanęłam u nas przed akwarium (350 litrów). O jaki był zaciekawiony,bo dużo kolorowych rybek się przemieszczało;-)