reklama

Maj 2011

Hejka

a u Nas dzisiaj nareszcie chłodniej , słoneczko za chmurkami i taki przyjemny wiaterek .
Zaraz wychodzimy na spacer bo potem może się jeszcze wszystko zmienić.

Całkiem możliwe że Salsera się rozpkowywuje - najwyższy czas :tak:;-)

reklama
Ja mam też 27 stopni. Wczoraj nawet okna nie otwierałam w dzień, bo na dworze było cieplej niż w domu.
Karolaq jutro w Tesco mają być wiatraki w promocji. Zresztą my też kupiliśmy tam, już nie czekałam na obniżkę bo w domu można ocip**ć z tego gorąca.

No wlasnie widzialam ze w tesco beda zalezy jak moj M konczy prace jak dzisiaj pozno skonczy to poczekam do jutra;) Chociaz dzisiaj wiatr jest to tez nie jest tak goraco w pokoju

u mnie nie dosc, ze okno otwarte to jeszcze wiatrak chodzi, sadlo tak mi sie topi, ze juz wytrzymac nie moge...w ciagu dnia u mnie upaly, ze strach na spacer wyjsc a wieczorem wielki wiatr i czasem deszczyk, wiec juz 2 dni nie spacerowalismy z malutkim...

jest upał!!!! Mały nie może spać, jutro u mnie juz ma byc chłodno. My też mandrzejczuk nie bylismy już dwa dni na spacerku, za gorąco. Mi się tyłek poci, leci ze mnie jak z fontanny.

Mi przez te upały dzieciątko słabo śpi w ciągu dnia, ale za gorąco żeby wyjść. Czekamy codziennie do 16-17 i dopiero wyruszamy, a Zośka śpi wtedy jak suseł. Wczoraj od 19:30 do 23 tak chodziliśmy, raz tylko się obudziła na karmienie i przewijanie a tak by tylko na cycku wisiała..

reklama
mój Oluś śpi jak suseł na spacerach :-)
W upały także wychodziliśmy, obowiązkowo parasolka na wózku, młody w samych bodziakach i szukał z mamą cienia hihi :-)
jolek ale Twój "mały już duży się robi", ma prawie 2 miesiące, WOW !!!! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry