reklama

Maj 2011

A ja mojej już prawie wcale na boczku nie kładę, bo prawie zawsze tak sie kręci, że obróci się na plecy, a jeśli jej się to nie udaje, to w ryk:baffled:. Też się czasem martwię o to ulewanie, no ale nic nie poradzę... materac ma podwyższony o prawie 15cm zgodnie z zaleceniami pediatry.

Jolek - dobrze, że zachowaliście zimną krew...

reklama
jolek jak to dobrze, że mały ma takich opanowanych i szybkich rodziców:)
Nasz junior tez na plecach leży głównie, oczywiście główka zawsze w którąś stronę.Ostatnio musieliśmy przestawić moskitierę, teraz podchodzi się do łóżeczka z drugiej strony, bo mały ciągle przekręcał główkę na prawo i już główkę nieco sobie spłaszczył.Więc dla rownowagi trzeba było zastosować sztuczkę,bo odkręca się tam gdzie zaglądają do niego.
Trochę mam zaległości, bo całe dnie siedzę w ogrodzie,albo załatwiam coś w mieście.Mam nadzieję,że jeszcze mnie ktoś tu pamięta:-D
lwiapaszczka dużo zdrówka i trzymam kciuki

Hey dziewczyny:)

Witam się dziś tak późno bo byliśmy dziś na obiadku u "teściów".
Co do wczorajszej akcji to Igor sam się już przekręca z boczku na plecy. W łóżeczku go kładę na boku i za plecki mu kładę taki specjalny wałek no i już to nic nie daje,rano patrze a on na plecach leży.
Jaipur zazdroszczę Ci tego ogrodu. Ja mieszkam w centrum miasta i gwar już mi powoli przeszkadza. Wyrwałabym się chętnie w jakieś ciche miejsce.

Lwiapaszczka szybkiego powrotu do zdrowia dla dzidziusia. Igor po urodzeniu miał tą samą bakterię w moczu:(

Ostatnia edycja:
Witam wieczorowo
Dziś na spacerku przypaliłam nosa, chyba słonko mocno świeciło.
Poza tym się pognębiłam trochę, ale i ulżyło - wyciągnęłam szwoka co mi wisiała nitka z tyłka. Troszkę zabolało, ale jaka ulga jak nic sie do gaci czy podpaski nie przyczepia i ciągnie. Jeszcze jedna pętelka została z tego co tam czuje.
Lecę towarzyszyć przy kąpieli małego :)

reklama
Lwiapaszczka na pewno będzie ok. Dobrze że w porę wykryto bakterię. A jak to wyszło,że mieliście robione badania, coś z małą nie tak było?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry