reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Salsera, tym co myślą, że w urzędach się tylko plotkuje i kawki spija życzę, żeby przyszli popracować chociaż przez miesiąc, to się przekonają jaki to miód:) Przepisy takie, że czasem człowiek sam nie wie co autor miał na myśli, a o tych co przychodzą sprawy załatwiać czasem aż strach wspominać:)

Hope, wszystkiego najlepszego dla Jagódki z okazji 3 miesięcy:)

reklama
Aaaa to może Pani Biurwy z Urzędu Skarbowego powiedzą mi, dlaczego nie dostałam jeszcze zwrotu podatku co??

Hope coś późno już z tym zwrotem bo przecież na to 3 miesiące jest. Ja bym już zrobiła wycieczkę do nich z zapytaniem bo może gdzieś Twoje zeznanie zaginęło...

A mi dzisiaj szlag trafił jedną soczewkę bo już stara jest i się paproch na amen przykleił i nie da się nosić. Kara za to, że zwlekałam z kupieniem nowych. Teraz jestem ślepa na jedno oko i muszę iść do rossmana po jakieś badziewiate bo głupio się czuję a nowe szkiełka przyjdą nie wiem kiedy bo dopiero kupiłam na allegro :(

Madzik ja na to wesele to do Krasnegostawu jadę :)

Krasnystaw jest jakieś 50 kilosów ode mnie:tak:
Hope jeżeli składałaś zeznanie przez neta to całkiem możliwe, że nie dotarło bo już słyszałam o kilku takich przypadkach.

Eeech pocztą za potwierdzeniem odbioru. W Urzędzie już byłam tydzień temu, podobno wysłano. I co i nico, dalej nie ma :wściekła/y: A ja już te pieniądze wydałam :zawstydzona/y:

Witam się i ja :)
Jestem tylko na chwilkę,bo dzis mój teść ma urodziny i muszę pomóc teściówce w przygotowaniach. Wczoraj po szczepieniu zrobiłam zakupy,a dziś sałatkę i za chwilę upiekę ciacho. M ma przywieźć torta jak wróci z pracy. A mój mały? Dziś kupka na potęgę! Już 4 kupy od rana zrobił...to chyba po tym szczepieniu i w ogóle maruda jest...
Hope niestety mnie też się często posty kasują....Ale jestem wtedy wk*****na ehhh

Hope trzy buziaki dla Jagodzianki z okazji 3miesięcy z nami:):)
Ja też nie dostałam jeszcze zwrotu więc witam w klubie. Będę jeszcze w tym miesiącu jechała po dowód i US będę tak czy siak musiała nawiedzić zobaczymy co ciekawego mi powiedzą. Fakt faktem wysyłałam netem .

Aaniaap witaj . Laski podczytujące odzywajcie się częściej,żebyśmy wiedziały,że dalej z nami jesteście :tak:

Persefona
to dziś wyżerkę będziecie mieć :)

my wlasnie wrocilismy z zakupow w galerii, łowy byly udane :-D
kupilam malemu 2 budziaki i 2 pary spodni z welny.
sobie nic nie upatrzylam fajnego, za to dla chlopa mego kochanego mam 3pary spodni sweter i 2 koszulki. kupilam tez troche ciuchow dla mojego taty. promocje takie ze musialam troche tych moich chlopow obkupic. super dzinsy za 12zl no to jak nie wziasc :-D
a zaraz zabieram sie za zrobienie jakiejs salatki.
pozatym to marzy mi sie wedzony kurczak :szok::tak::tak:

hope duza buzia dla Jagodzia! Gratulacje 3mc.

a wlasnie, mialam wam jeszcze napisac ze po wczorajszym obzarstwie orzechowym narazie nie zauwazylam nic zlego u Oskara :D

reklama
sylwia gratuluje udanych zakupów:)
hope wielki buziak dla blond Jagodzi z okazji 3 miesięcy:)
tak joluś odliczam godzinym bo moje nerwy juz są na wyczerpaniu.
marzena Krasnystaw ok. 32 km od Zamościa bierz basiekk po drodze i zapraszam na piękna starówkę:)

Do góry