• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2011

reklama
Oj dużo dziewczyn zamilkło,albo też podczytują..ciekawe czy kiedyś wrócą do nas.

Aina cieszę się że cało dotarliście do domku i w końcu sobie odsapniesz.
Właśnie oglądam na Polsacie "Dlaczego Ja" i też jest o chorej teściowej!!!!

Salsera zębów nie widać ale dziąsła smarujemy bo ewidentnie młodego swędzą

Hope zgadzam się. Grunt to dobra organizacja :-D

U nas nie dość że zimno to jeszcze się rozpadało...Prawdziwa jesień za oknem :(

Hej,
lepi to juz jesteś MULTICIOCIĄ:-) Ja ze swoejj strony też mam tylko jedną siostrzenicę,ale z męża to 2 bratanków,2 siostrzeńców i 1 siostrzenicę (też dwoje z nich mają po 19 i 20 lat, a ja 25:sorry2:),więc ten najstarszy zawsze się do mnie śmieje-"Cześć cioteczka",a ja:" ja ci dam cioteczke ty!!!":-D
aina witamy w domku
jolek u Gabi pierwszy ząbek wybił jak miała równe 5 miesięcy,więc może może lada chwila Igorkowi cos wyjść
U nas masakrycznie zimnooo,aż nos żal wytykać za drzwi. Mojemu szkrabowi po raz pierwszy dziś założyłam takie grubsze śpioszki i kaftaniczek. Jesień czy co?????
A jeszcze dołuje mnie fakt,że wygrałam basen rodzinny,przysłali mi a pogody nie ma....

Kurna chata mnie też brzuch pobolewa. Albo to blizna po CC na zmianę pogody albo @ idzie. :((( Za szybko jakoś.

Ja też oglądam "ciąże z zaskoczenia" i w głowę zachodzę jak to możliwe.

Alex a oglądasz potem ten program o zakupach za darmo? Przy tym to oczyska otwieram ze zdziwienia jak tak można. Ale w Polsce to nierealne - takich kuponów nie drukują a nawet jeśli to zaraz limity są. Kiedyś jak na carrefoura otworzyli to jak żółty ser był w promocji to ludzie tak kupowali, że wprowadzili limit 1 kg na osobę :D

Nie nie oglądałam o tych zakupach ale dzisiaj ma lecieć więc zobaczę o co kaman.
A mój synio dzisiaj strasznie marudny był bo jakoś do południa nie mógł zasnąć co chwilę sie wybudzał. Ale potem juz łandnie zasnął i obudził sie z usmiechem na twarzy.

Alex u mnie Igor już drugi dzień taka maruda, a jeszcze dziś znalazł sobie zabawę... trzyma zaciśnięty dziąsłami sutek i kręci głową. Już kilka razy mi tak dziś zrobił.

Witam się ponownie :tak:
dzisiaj dzionek z dzieciaczkami spędziłam u siostry pod lasem bo mężuś w pracy był :tak:
ale za to jutro jedziemy nad MORZE prawdopodobnie do Mrzeżyna !!!! Huraaa!!! cieszę się jak dziecko :-):-):-):-)

Aina - uff i w końcu jesteś u siebie ! super :-)
Jolek- też oglądałam ten odcinek noo ***** bym chyba taką teściową
Persefona- coś wygrać w dzisiejszych czasach to graniczy z cudem więc gratki :tak: ale fakt pogoda to Nas nie rozpieszcza :no: ale przyda się w końcu na pewno :-)

Futrzaczku to kawał drogi przed Wami. A na długo jedziecie???

Igor mi zasnął o 20tej i śpi do tej pory. chyba już na noc zasnął. A zawsze chodzi spać około 22giej.

reklama
Czesc dziewczynki
Jestem strasznie zmeczona... a co tu wchodze dzis to albo mała albo telefon albo coś.. na nic czasu..buuuu
A jeszcze gosci mialam po poludniu..
Pozytywnie dzisiaj załatwiłam wszystko i to cieszy..:-):-)
Mamy z Polką karty NFZ za granice ubezpiecz.zdrowotne Euro, znajoma w nfz mi załatwiła od ręki i od razu przyniosła, miła babeczka.. :));-) Wiec jak bedziemy wyjezdzac to sie przydadza! Sa wazne 2 m-ce.
A mój kochany tez pozytywnie, mial egzaminy i testy na miejscu, ale okaze sie za tydzien, dwa co i jak dalej..

futrzaczku - fantastycznie! Tez bym chciala.. ale w tym roku to niemozliwe,, To chyba mozecie smignac nad morze z Wroclawia austostradka po stronie niemieckiej i zajedziecie raz dwa ??

aina - nareszcie w domu!!! :*** Twoj P pewnie sie troche teraz poodgrywa i mu przejedzie.. nie martw sie,,, juz tacy oni sa...
(PS Nie wiem czy pisalas ostatnio, ale moj tel.totalnie swiruje! i wcina smsy!, dzisiaj tez tak fiksowal....:/ )

Dziekuje pieknie za zyczonka urodzinowe!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry