• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
Oj dużo dziewczyn zamilkło,albo też podczytują..ciekawe czy kiedyś wrócą do nas.

Aina cieszę się że cało dotarliście do domku i w końcu sobie odsapniesz.
Właśnie oglądam na Polsacie "Dlaczego Ja" i też jest o chorej teściowej!!!!

Salsera zębów nie widać ale dziąsła smarujemy bo ewidentnie młodego swędzą

Hope zgadzam się. Grunt to dobra organizacja :-D

U nas nie dość że zimno to jeszcze się rozpadało...Prawdziwa jesień za oknem :(

Hej,
lepi to juz jesteś MULTICIOCIĄ:-) Ja ze swoejj strony też mam tylko jedną siostrzenicę,ale z męża to 2 bratanków,2 siostrzeńców i 1 siostrzenicę (też dwoje z nich mają po 19 i 20 lat, a ja 25:sorry2:),więc ten najstarszy zawsze się do mnie śmieje-"Cześć cioteczka",a ja:" ja ci dam cioteczke ty!!!":-D
aina witamy w domku
jolek u Gabi pierwszy ząbek wybił jak miała równe 5 miesięcy,więc może może lada chwila Igorkowi cos wyjść
U nas masakrycznie zimnooo,aż nos żal wytykać za drzwi. Mojemu szkrabowi po raz pierwszy dziś założyłam takie grubsze śpioszki i kaftaniczek. Jesień czy co?????
A jeszcze dołuje mnie fakt,że wygrałam basen rodzinny,przysłali mi a pogody nie ma....

Kurna chata mnie też brzuch pobolewa. Albo to blizna po CC na zmianę pogody albo @ idzie. :((( Za szybko jakoś.

Ja też oglądam "ciąże z zaskoczenia" i w głowę zachodzę jak to możliwe.

Alex a oglądasz potem ten program o zakupach za darmo? Przy tym to oczyska otwieram ze zdziwienia jak tak można. Ale w Polsce to nierealne - takich kuponów nie drukują a nawet jeśli to zaraz limity są. Kiedyś jak na carrefoura otworzyli to jak żółty ser był w promocji to ludzie tak kupowali, że wprowadzili limit 1 kg na osobę :D

Nie nie oglądałam o tych zakupach ale dzisiaj ma lecieć więc zobaczę o co kaman.
A mój synio dzisiaj strasznie marudny był bo jakoś do południa nie mógł zasnąć co chwilę sie wybudzał. Ale potem juz łandnie zasnął i obudził sie z usmiechem na twarzy.

Alex u mnie Igor już drugi dzień taka maruda, a jeszcze dziś znalazł sobie zabawę... trzyma zaciśnięty dziąsłami sutek i kręci głową. Już kilka razy mi tak dziś zrobił.

Witam się ponownie :tak:
dzisiaj dzionek z dzieciaczkami spędziłam u siostry pod lasem bo mężuś w pracy był :tak:
ale za to jutro jedziemy nad MORZE prawdopodobnie do Mrzeżyna !!!! Huraaa!!! cieszę się jak dziecko :-):-):-):-)

Aina - uff i w końcu jesteś u siebie ! super :-)
Jolek- też oglądałam ten odcinek noo ***** bym chyba taką teściową
Persefona- coś wygrać w dzisiejszych czasach to graniczy z cudem więc gratki :tak: ale fakt pogoda to Nas nie rozpieszcza :no: ale przyda się w końcu na pewno :-)

Futrzaczku to kawał drogi przed Wami. A na długo jedziecie???

Igor mi zasnął o 20tej i śpi do tej pory. chyba już na noc zasnął. A zawsze chodzi spać około 22giej.

reklama
Czesc dziewczynki
Jestem strasznie zmeczona... a co tu wchodze dzis to albo mała albo telefon albo coś.. na nic czasu..buuuu
A jeszcze gosci mialam po poludniu..
Pozytywnie dzisiaj załatwiłam wszystko i to cieszy..:-):-)
Mamy z Polką karty NFZ za granice ubezpiecz.zdrowotne Euro, znajoma w nfz mi załatwiła od ręki i od razu przyniosła, miła babeczka.. :));-) Wiec jak bedziemy wyjezdzac to sie przydadza! Sa wazne 2 m-ce.
A mój kochany tez pozytywnie, mial egzaminy i testy na miejscu, ale okaze sie za tydzien, dwa co i jak dalej..

futrzaczku - fantastycznie! Tez bym chciala.. ale w tym roku to niemozliwe,, To chyba mozecie smignac nad morze z Wroclawia austostradka po stronie niemieckiej i zajedziecie raz dwa ??

aina - nareszcie w domu!!! :*** Twoj P pewnie sie troche teraz poodgrywa i mu przejedzie.. nie martw sie,,, juz tacy oni sa...
(PS Nie wiem czy pisalas ostatnio, ale moj tel.totalnie swiruje! i wcina smsy!, dzisiaj tez tak fiksowal....:/ )

Dziekuje pieknie za zyczonka urodzinowe!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry