reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

aina - co za babsztyl z tej twojej teściowej, co ona ma do słowa mama że każe ci dziecku po imieniu mówić. Ale już wracasz do siebie to będzie lepiej :)

Też oglądam "Ciążę z zaskoczenia". Dla mnie to zwykła ściema, nie wierzę w takie cuda, jedna laska nawet bliźniaki urodziła... Przecież każde dziecko chyba się rusza i co, one myślą że to jelita im tańcują? Poza tym tylko w USA jest możliwe że laska nie ma okresu i nie idzie do lekarza, albo ma jakieś inne dziwne objawy i zostawia to tak. Ta wczorajsza nawet po poronieniu nie poszła, a gdyby jakieś zakażenie się wdało?

Kupony też widziałam - oszołomstwo nieziemskie. Ale u nas nie ma takich okazji, wiedzą że Polacy to by dopiero nakombinowali...

A i tak najbardziej lubię programy Buddiego - na chrzest nawet będę miała coś z jego przepisów :)

reklama
A kysz z ciazami tfu tfu nawet sobie nie zartujcie ja nie mysle o drugim przez najblizsze 3 lata za chiny ludowe nie po tym co przeszlam z kolkami, poki nie zapomne tego meksyku to nawet nie pomysle o drugim

Aina co za stara gnida, a tobie bylo powiedziec do Jaska a ty nie mow babcia tylko cza-row-ni-ca! Sta-ra ru-ra co za menda jedna no

salsera takie rzeczy sa mozliwego ale tlyko w stanach, tam wielka ciemnota mieszka, wiec nawet jkabys kobiecie rodzacej powiedziala ze to nie porod to by ci uwierzyla

pogoda do bani, zimno jak diabel, chyba czas zakupic jesienna kurteczke dla malego

Hejka :-)

Ha ha ha Mandrzezjczuk uwielbiam Cię kobieto :-D:-) potrafisz humor poprawić :tak: a jest co poprawiać bo ja niestety ale okres dostałam ( coś szybko z Szymkiem dostałam po 9 miesiącach ale brałam tabsy anty. ) i to już wczoraj a miałam mieć wizytę i muszę czekać teraz :sorry2:

Ok mykam bo Filipek woła :tak::-)

Cześć dziewczyny
uffff nadrobiłam wreszcie:-)
Aina udanej podróży. Zapomnij wreszcie o tej babie.
Majeczka wszystkiego najlepszego 100 latek*

U nas dzisiaj śliczna pogoda więc jak tylko Młoda wstanie wybywamy na spacer:tak: czaj najwyższy bo nie byłyśmy od kilku dni, bo paskuda na zewnątrz.

Witajcie,
jestem mega wykończona,a dopiero co wstałam. Mały wymyślił sobie dziś,że co 20 minut będzie się budził i ryczał nie wiadomo czemu... O teraz też skrzeczy...muszę iść...pa

ufffffffffffffffff dopiero udało mi się zajrzeć..miałam gości, apotem szykowanko małego do spania prasowanko pranko itp itd
Młodu ubranko do chrztu ma wyprane i wyprasowane.
Teraz kilka pracowitych i latanych dni będę miała więc pewnie będzie mnie mało

Mam dziś od południa jakieś ciśnienie w sobie ..mam nadzieję że to nie na okres tylko przez tą pogodę!!

Maja trzymam kciuki za załatwienie jutro spraw i za pracę B.

Aina szerokiej drogi.

Lepi gratulacje :)

kochana przypomniałas mi, że musze wyprac sukienusie na chrzciny ;) dzienks ;)))

O, a ja byłam dzisiaj w połowie prasowania jak się kwękol obudził i zawołał "jeeeeść". Koszula już elegancka, portki są jeszcze w kupie do zrobienia, a sweterek nieprasowalny :)

Witam się w kolejny beznadziejny pogodowo dzień. Wyszykowałam młodego do wyjście i poszłam do kuchni okno otworzyć, co by się chata wietrzyła podczas naszej nieobecności, patrzę.... pada. Dodam, że na termometrze mam całe 15 stopni. Środek sierpnia. Szału już dostaję. Zapowiada się trzeci dzień w chałupie.
Za to wyspałam się dzisiaj wspaniale:) Julek jak zasnął o 20 to obudził się chwilę przed 5, zjadł i wstał o 9:) Miód na moje serce:) Chociaż tyle dobrego w tej szarzyźnie.

U mnie też dziś zimno i mokro, chyba też posiedzę z małym w domku. Zrobiłam już porządki z jego za małymi ciuszkami i odkurzyłam teraz czekam aż zaśnie i wezmę się za obiad.... Tylko coś cholerka spać nie chce... Hmmmm :sorry2: chyba muszę go pobujać troszkę to pójdzie sprawniej.

reklama
U mnie pogoda przystępna,a le ja niestety musze popracować, więc co najwyzej młodego na balkon siupne, a później starego z nim na dwór wygonie. O 16. 30 mam wizyte w poradni małżeńskiej ... ciekawe co nowego się dowiem. Mamy przyjść z Tymkiem to pani nam pokaże jak go chustować, Mam nadzieje że wydebie też jakieś dodatkowe podpisy coby na te wszystkie nauki nie chodzić ... także dziś dzień kościelny mam :p

Do góry