reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

WItam witam i o zdrówko pytam :):)

Kurcze u nas dziś zimno brrrrrrrrrrrrrrrrrr :/ Zrobiłam dziś dzień dobroci dla psa i ja z nim rano wyszłam bo M w nocy gorączkował. Jak na razie ibuprom zbił temperaturę i innych oznak brak. Nie wiadomo co to i mam nadzieję,że Igor nie załapie.

Bra polecam się :):)

Orzeszku dziękuje,że dałaś znak że żyjesz:):)

Jestem ciekawa co z piękną i młodą bo jakoś tak nagle znikła z pola widzenia :(

A ja dziś na 15tą do dentysty śmigam. Mam nadzieję,że poradzi mi coś mądrego na tą nieszczęsną ósemkę bo nie wyrabiam już.

reklama
Salsera ja też oglądam Buddego. Dzisiaj właśnie planuję zrobić piersi kurczaka z bakłażanem na makaronie i z sosem pomidorowym wg jego przepisu :D A te torty co robi... niektóre to dzieła sztuki :)

Wy mi nic nie mówcie już o pogodzie. Wiecie ile razy tego lata miałam okazję być nad wodą (w okolicy 3 jeziora mam i ze 3 baseny)... 0 (słownie ZERO). Upały u nas pojawiają się na 2 dni i zaraz się pogoda chrzani. Za tydzień jedziemy na urlop na 5 dni i już zapowiadają kupę nie pogodę. Okaże się, że tylko kasę stracimy. Teraz trochę słońca mam za oknem i poczekam aż młody się wyśpi i wstanie na jedzenie i na spacer pomaszerujemy.

Witajcie,
u mnie pogoda do bani:wściekła/y:, leje cały czas i zimnica... Wczoraj na szczęście pod wieczór się rozjaśniło i wyszłam z Zosieńką na spacer, bo zwariować można w domu, stale pada i pada...
joluś - owocnej wizyty życzę!
Persefona - ja mam 3 braci żonatych i dzieciatych, więc to będzie z mojej strony 7 brataniątko. Jestem też ciocią ze strony męża, ale to są już dorosłe "dzieciaki" - 16 i 20 lat, więc aż mi głupio jak mówią do mnie ciocia:-D

Mam dziś dobry humor, bo udało mi się wybrać na zakupy. Szukałam prezentu dla niedawno urodzonej córeczki znajomych, notabene też Zosi, i trafiłam na przeceny :)
Kupiłam dwa takie same kompleciki dla naszych córeczek, tylko w różnych rozmiarach. Bluzeczka i spodenki w komplecie za 21 zł - to chyba nieźle, co?
No i kupiłam wreszcie album do Zosinkowych zdjęć:-)

Życzę wszystkim mamuśkom dobrego humorku, pomimo dennej pogody;-)

reklama
witam się tylko i uciekam:tak:
melduje,że zmęczona ale szczesliwa dotarłam po 13 do domu. Jaś dzielnie znosił podróż. Nareszcie w domku!:tak:
Świeci slonko ale troche chłodno.
Lepi gratulacje:)
odezwę się jak tylko znajdę czas.
Ściskam Ciotki!

Do góry