reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
Kamcia nie panikuj, będzie dobrze. A jak kotka Wasza??? Będziesz babcią kocią?

Hope faktycznie lato się kończy. A ja jeszcze swoich starych kości nie wygrzałam buuuu!

Dzisiaj młody jest strasznie marudny odkąd wróciliśmy z wojaży lekarsko-zakupowych. Chyba mu za dużo wrażeń. I kupy dzisiaj cały dzień nie zrobił jeszcze a u niego to dziwne bo robi co jedzenie poza nocą... Ale to inny wątek oczywiście :)

Brzuch mnie boli i zastrzelę się jak to na @ bo w sobotę porankiem wyjeżdżamy na wakacje na tydzień... Jak już o wakacjach o nie będzie mnie ale będę Was podczytywać przez tel tylko pisać nie mogę bo mój tel fiksuje. Może tam gdzie jedziemy będzie internet wi-fi to się odezwę.

Hejka :-)

ale tu pustki dzisiaj...

U Nas też dziś gorąc jak nie wiem , My mamy jeszcze lato :-p;-)

My szczepienie tak jak Aina w przyszłym tyg i nie wiem ale mój mały przy pierwszym w ogóle nie płakał tylko jęknął sobie i ani gorączki ani nic mam nadzieję że teraz też tak będzie :tak:

Kamcia- trzymam kciuki o "lepsze jutro" głowa do góry musi być dobrze!

Kochane majóweczki przykro mize mam tak mało czasu na BB:-( ale jestem sama z moja trójeczką i powoli nie wyrabiam a do tego jestem chora:-(, nic mi się nie chce.
Poczytam was w wolnej chwili, pozdrawiam

Cholewcia jak ja sobie pomyślę ile ja mam do zrobienia jutro przed wyjazdem! Odechciewa się. Żele muszę sobie położyć na pazurki a to zawsze zajmuje mi ze 3-4 godziny bo sobie długo się robi a to na wesele już bym miała. Muszę trochę zwęzić sukienkę co mi przyszła bo oczywiście długość super ale między łopatkami a tyłkiem wisi - nic nowego a to w pełni jedwab i nie wiem czy ogarnę sama na maszynie hmmm. Ma odkryte plecy dość głęboko więc jeszcze stanik trzeba dopasować...

A w ogóle to błagam o pomoc!!! ILE świadek powinien wsadzić do koperty w dzisiejszych realiach? :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Marzenka - po pierwsze pochwal się sukienką albo koniecznie zdjęciami już po weselichu a jeśli chodzi o kasę to powiem Ci że jak Ja byłam świadkową to nie dawaliśmy kasy z czystych powodów że się po prostu rozejdzie bóg wie na co a zrobiliśmy prezent za 500zł

W tym wypadku prezent to nie bo już pytaliśmy i kasa mile widziana bo mieszkanie jest już gotowe i urządzone :) Tylko ile... Tesciowa nas pocieszyla, ze swiadek to mniej niz 1000 nie daje...

A sukienke wkleje pozniej bo mi sie klawiatura poszpala i mi polskie litery nie wchodza, musze zmienic ustawienia. Ale ja mam dosc specyficzny gust wiec jest...inna.

reklama
takie pie... za przeproszeniem bo przecież każdy daję tyle ile może :tak:więc jak macie 1000zł to tyle dajcie na pewno się ucieszą ale chyba nie o to chodzi tak samo jak z tymi komuniami chrztami etc etc...

Do góry