reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

:wściekła/y:wcięło mi gdzieś posta!

Marzena - dacie, ile możecie, ale też myslę, że 500 wystarczy...
Paula - życzę zdrowia i cierpliwości;-)

Zośka od wczoraj marudna strasznie, problemy ze spaniem w dzień, pewnie przez te upały. Im bardziej śpiąca, tym większe trudności z zaśnięciem i koło się zamyka:baffled:
M poszedł dziś z nią na spacer i nagle dzwoni do mnie zachwycony, że mała śpi, a jak do niej mówi: "Zosiunia, Zosiunia", to się uśmiecha przez sen:-D Mała wie, jak podbić serce taty:-D

reklama
Marzenka czekam na forteczkę :) Teściowa jak ma kaprys to niech daje tysiąc. Ja myślę,że 500zł będzie w sam raz, no chyba,że macie za mało wydatków a za dużo kasiory to możecie dać więcej ...albo mi podesłać :-p:-D

Paula nie stresuj się dziewczyno. Kuruj się i pilnuj dzieciaczków my tu na Ciebie poczekamy. Szybkiego powrotu do zdrówka życzę!!!

No i serwis się nie odezwał... Jutro kolejny raz będziemy monitować do ubezpieczalni!!!!!!!!!!Ja potrzebuję tej pralki!!!
Coś mi się stało i strasznie mnie nad prawą łopatką boli. Nie mogę się ruszać schylać obkręcać i nawet głową ruszać a najgorsze że mam problem z podnoszeniem młodego :(

Marzenka mój M powiedział,że świadek w kopertę wkłada kartkę :):):)

Ostatnia edycja:
Kartka też będzie :) JA się nakręcam z tą kasą bo my 6 lat temu dostawaliśmy po 500-600 zł. a teraz wiadomo wszystko droższe więc wydaje mi się że mogłoby głupio wyjść jak wyskoczymy z 500 zł. a reszta... więcej. Ja zawsze staram się podpytać ile za osobę dane wesele kosztuje bo niby w dobrym tonie jest "zwrócić" nakład. Ale tutaj to mój A jest świadkiem więc stąd problem... A wydać mam na co :D Kończymy remont i każda złotówa idzie na wykończenie a do tego mamy super możliwość do Chorwacji na początku wrześnie wyskoczyć za śmieszne pieniądze ale co z tego jak ich nie mamy za bardzo.

Zapodaję zdjęcie sukienki:
1741201929.jpg
to akurat nie oddaje jej uroku. Kolor pudrowy róż.
Tutaj niemal identyczna tylko w bieli na człowieku (ta pierwsza bo druga to inny projekt)
sue wong drop waist beaded wedding gown dress.jpeg

Ja mam zajoba na punkcie jedwabiu więc zawsze szukam sukni z tego materiału :)

Marzena sukienka bardzo ładna, ale Ty kobito musisz mieć super figurkę :-). U nas nie ma takich dużych stawek, My trzy lata temu dostawaliśmy 200-300 zł, a świadkowie byli parą i dali wspólny prezent frytkownicę koszt około 300-400 zł. Nie wiem czy Ci to pomoże, ale ja bym dała 5 stówek i się nie szczypała :-) no jak chcesz więcej to max 700, ale tysiaka to za dużo wg mnie :tak:

Paula zdrówka

Marzena kiecka super:) No właśnie dlatego,że masz na co wydawać nie wygłupiaj się z wkładką w kopertę.Zapomniałaś jeszcze wspomnieć,że masz dwójkę małych dzieci które też ciągną kasiorkę :tak:Rozumne istoty powinny to zrozumieć.A to że Twój mąż jest świadkiem nie oznacza od razu że nie wiadomo ile ma dawać (pierwsze słyszę,że świadek daje więcej).

marzena ja też myslę że dacie na ile się czujecie...:tak:
niektórzy maja więcej i daja więcej inni maja mniej i dają mniej :-)
500 wystarczy spokojnie... przecież świadek to nie nikt inny jak gość tyle że ma jeszcze obowiązki pilnowania tam tego czy tamtego :-p
sukienka śliczna
a moja kotka jeszcze chyba nie została rozdziewiczona :-p
kotków nie będzie hihihi
ale mój znalazł ostatnio kota domowego razowego bengalskiego
i był samczyk 4 miesięczny ale przyszła po niego właścicielka bo go na oknie zauwazyła :-(
i się zdołowałam bo taki u nas koszuje 400euro!!
a taki ładny był :-)
ale przynajmniej nie będzie z tego dzieci :-p choć jakby takie małe bengalskie wyszły to bym się cieszyła :-p

witam kobietki:)
Jasiek jak zwykle ranny ptaszek, ranny 3 miesięczny ptaszek:tak: ale mam dorosłego mężczyznę w domu!
U nas jakies problemy hydrauliczne woda cieknie w łazience po ścianie, mieszkam w kamienicy,wiec z wysokości 3,5 metra woda kapie na głowe, oczywiście razem z farba.. wiec bez malowania się nie obejdzie.
Marzenka bardzo ładna sukienka, a co do pieniążków, daj tyle ile możesz dać. 500 zł spokojnie wystarczy;-)
Paula duuzo, duzo zdrówka!

reklama
Do góry