reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Lato????????? u mnie szaro zimno i pizga jak nie wiem co ! ! :(

Chwilowo się witam i uciekam do mojego mena małego :)

reklama
bra, hope uscisiki dla dziewczynek, moj mial szczepienie w poniedzialek. Zrobil tylko straszna mine, krzyknal "auuuuuuuuu" i zapomnial. na szczescie obylo sie bez goraczki. Po poprzednim szczepieniu mial niecale 40stopni :/ dzwonilam w nocy na pogotowie do szpitala zeby zapytac sie czy czasami mam go nie przywiezc czy co wogle robic z taki dzieckiem. niezla panika mnie ogarnela...biedaczek moj malutki.

jolek ja jak kapie malego to juz nawet nie wiem gdzie mam sie chowac :-D cala lazienka zalana, no i oczywiscie ja tez. macha raczkami i nozkami jak helikopter.

marzenko sliczna suknia.

za tydzien lece z malym do Oslo wyrobic paszport - oczywiscie musi byc obydwoje rodzicow w konsulacie bo inaczej niewyrobia :/ i wez czlowieku 600km za paszportem ktory i tak jest wydawany tylko na rok.
jak to zalatwimy i przysla go nam w jakims niezlym tempie to lece z malym do Krakowa na...uwaga, uwaga...PRAWO JAZDY :eek::szok: znalazlam kurs przyspieszony, trwa 18 dni wiec super, bo dluzej bez mojego nie chce siedziec :p oj nie wspominajac juz mieszkania u rodzicow, odzwyczailam sie od tego i chociaz kocham ich bardzo to tydzien siedzenia w domu i mam dosyc :D wiec zobaczymy jak to bedzie...

dzien dobry:) u nas słonko, ale wieje jak cholera. Juz z małym byłam na szczepieniu, dopiero zasnął.
Sylwia to będziesz miała przyspieszony kurs prawka:) U rodziców szybko zleci, zobaczysz. paszport tylko na rok??? Ja nawet nie wiedziałam:)

Miłego dnia kobietki i do poźniej, powodzonka:) a Marzenka-udanej zabawy!:)

Witam się sobotnio z moją już 3-miesięczną Lusią na ramionach :)

U nas dziś szaro, buro i zimnoo :( Mamy dzisiaj gości więc zmykam na śniadanie i trochę ogarnę siebie i wszystko dookoła.

Sylwia 18 dni to niedużo - szybko zlecą, 3 mam kciuki żebyś zdała prawko za 1-szym podejściem :)

Miłego dnia!

aina nie wiem jak to jest z paszportem jak sie wyrabia w polsce ale pewnie tez tylko na rok. wkoncu to dokument ze zdjeciem a nasze dzieciatka w ciagu roku zmienia sie nie do poznania :tak::-) aleeeee...przy okazji pobytu w polsce wyrobie malemu dowod - on jest wazny 5 lat i omina mnie te coroczne loty do oslo hihi.
jolka cos czuje ze to nie bedzie latwe :p no ale mam nadzieje ze jak sie przyloze to jakos pojdzie.

Sylwia 18 dni na teorię i jazdę ???:szok: To Ty kobito na siedzenie z rodzicami czasu nie będziesz miała.

Jolkaa buziak dla Twojej niuni z okazji małego święta:):)

Marzenka udanego wypoczynku i miłej zabawy na weselu:)

Witam się tylko na chwilke,bo mam trochę zajęc dziś.
sylwia super z tym prawkiem. Ja tez nie mam prawka i chyba się zmobilizuję,żeby go zrobić
jolka buziaki dla szkraba z okazji 3 miesięcy
marzena udanej zabawy
U mnie też zimno,ale podobno od przyszłego tygodnia mają przyjśc upaly...

sylwia fajnie ze zrobisz sob ie prawko tak szybko :-)
ja pamiętam chcoiałam moje przyśpieszyć ale nijak się nie dało :-p hehe
na jazdy wciskałam się w każdą wpolną godzinę..

u mnie dzisiaj słonecznie ...
idziemy na spacer i OGLĄDAĆ CHATĘ więc trzymajcie kciukaski żeby nie chciała za dużo za wynajem ....
mam nadzieje że pójdzie wszystko dobrze..
zmykam za chwilę się szykować

reklama
jolkaa buziaki dla niuni;)

Kamcia 3mam kciuki;)

A my zmykamy na dzialeczke dzisiaj chociaz za cieplo nie jest ale marzy mi sie gril;) eh i jak tu schudnac jak ciagle w glowie jedzenie;)

Do góry