• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Witam
U nas zimno,aż nie chce mi się nosa za drzwi wytknąc...Przepraszam was dziewczyny,ale jakoś nie mam nastroju,żeby cokolwiek naskrobać...Ale podczytuje was w wolnych chwilach...Chyba mam jakąś chandrę...lecę

reklama
Witajcie,

Jolek - miło ze strony tej sąsiadki, tez bym chciała, żeby ktoś mi to zaproponował... ale ta druga sąsiadka - masakra...

Jestem w szoku - Zosia śpi już prawie 2 godziny:szok::-D:-D:-D
nie pamiętam już kiedy ostatnio jej sie to zdarzyło :)
szkoda, że nie mówi mi ile zamierza spać, bo bym cos mogła zaplanować, czy cos zrobic, a tak sobie myślę, że nie warto włączać żelazka, bo zaraz się mała obudzi:-p

U nas słonecznie, ale zimno, brr

aha, ale się dziś wkurzyliśmy, zwłaszcza M... dostaliśmy ponaglenie z banku, że zostaniemy wpisani do Rejestru dłużników, bo M żyrował kiedyś (chyba z 8 lat temu) kredyt studencki znajomemu, a ten widać ociąga się z płaceniem!!!

Futrzaczku troszkę zazdroszczę urządzania, uwielbiam to..

Jolek fajną masz tą sąsiadkę, pożycz ;)) a tej od psa nie chce, jakaś dogofilka normalnie:-D
juniora na spacerkach zaczepiają okoliczne dzieci, już jest znany z imienia, nawet miał zaproszenia do zabawy:D a mama?:-D

pogoda zmienna jak humory juniorka:-D słońce ale do tego jak nie lunie, jak nie gwizdnie..
Co do spanka- to u nas cyckowanie co 3 godziny nocą, ale za to gadanie dopiero od 8, więc pospać można jako tako.
Jutro junior gwiazdorzy na pierwszej imprezie rodzinnej.Zastanawiałam się nad sukienką, ale w sumie to i worek nałożę i nie zauważą jak wystąpi Aleksander:-D i urządzi konkurs plucia smoczkiem na odleglość

bra te ciężarne amerykańskie karmione chyba hamburgerami, my byłyśmy piękne:tak: a nie takie zwaliste!!

Ostatnia edycja:
Jestem ciekawa czy ta laska robiąc szpagat rozwarcia sobie nie zrobiła :-D

Fajnie fajnie mieć taką sąsiadkę,ale to naprawdę w razie biedy będę korzystać... jakoś jeszcze nie dojrzałam do tego żeby Igora z obcymi zostawiać. Ta od psa zaraz po porodzie wolała z moim sierściuchem na dwór wyjść wieczorem jak M był w pracy niż ze śpiącym maluchem zostać 10 minut.

Lepi no to teraz problemy możecie mieć.

Persefona żeby z nami popisać nie trzeba z domu wychodzić :-D
Lepszego humorku życzę

Ostatnia edycja:
Wiem,wiem joluś..wiem :)

Hmmhmhmmm :-) A ja chciałam oficjalnie ogłosic wszech i wobec,że mamy 1.ząbka !!!:yes:
Dzisiaj zauważyła go siostrzenica,więc sobie tego nie uroiłam-JEST !:-)
zeby-21.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Wyjezdzamy dzis do Polski.

W nocy telefon...
..moj kochany dziadek zmarl... tato mojej mamy :((((

Tak nagle..

A jeszcze wczoraj wieczorem z nim rozmawialysmy... Uff, jak to dobrze ze zdazylam... :-(

Nie bedzie mnie dziewczyny tu, na razie...

Ciezko jest..

Pozdrawiam i buziaki dla kochanych maluchow, do 'uslyszenia' ..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry