reklama

Maj 2011

poziomki witaj:-) tak dlugo Cie nie bylo:-( gratulacje dla Twoich Słoneczek:-) a dla Ciebie buziaki:-):-*

aina nie stresuj sie, bedzie wszytsko idealnie:-) to takie wspaniale przezycie:-)

reklama
Persefona buziaczek dla 4-miesięczniaka :*
zrób zdjęcie ząbka jak się da to ocenimy czy to jeden czy 2:-)
hehe karolna to faltycznie musicie zacząć pić :-p
salsera zazdroszczę wakacji :-)
marzena słyszałam o czymś takim że własnie wychodza zeby na raz .. i nawet bratowa mi mówiła że jakieś dziecko tak cierpiało że z bólu umarło :-( bo mu wyszły wszytskie na raz..
wiec niech teściowa dziękuje bogu ze przezyła takie zabkowanie...
a te weneckie coś tak super wygląda:-) te tynki tak samo :-p
ale ten blat gładziutki.. oj nie chciałabym bo trzeba będzie czyścić jak czarne szkło.. wszystko na nim widać będzie:sorry:
poziomki witaj :*
duże dziewczynki.. już 4 miesiące :-)
no to nieźle masz z ta babcią ... ehhhh

Witam wieczorową parą
Poziomki witaj super mamo, witam w klubie samotnych mam:-) ja też całymi tygodniami sam z dzieciakiam
Jolekk gratulacje dla córci, drugi majowe ząbek
Marzena super to wygląda
Aina wszystko będzie pięknie o ślicznie:-)
Tym razem moje dziewczynki mają katar:wściekła/y:, była znajoma z zakatarzona córką i trach obie zasmarkane, ale jestem wsciekła że przyszła do mnie z tym chorym dzieckiem, ludzie czasem nie myslą

Poziomki super Cie usłyszeć ponownie, i podziwiam Cię ze ogarniasz to wszystko sama-wielki szacun!!

Paula zdrówka dla dziewczynek!
Salsera dla synka równiez zdrowka duzo!
Persefona buziak dla 4-miesięczniaka!

No mój synek w nocy też budzil sie co chwilę od 2 już ze mną spał w łóżku. Może to przez tą burzę, tak strasznie u nas wiało i padało, ze myślałam ze mi okna wyleca.

Poziomki witaj kochana. Dzielna mamuśka z Ciebie a Twoje córeczki to niezłe klocusie :-)
Ainka nie stresuj się :) Będziesz cudowną Panną Młodą :-)

Mała zasnęła a ja przyszłam sprawdzić stan konta i nie omieszkałam zajrzeć do Was:-)

A gdzie jest Hope ??

No zaglądam tu po akcji krzykacza mojego i widzę poziomki! Jak miło! :-)Super,że się odezwałaś ponownie tu do nas-my tu tęsknimy:tak:I od razu gratuluję cierpliwości z wesołą czwóreczką;-)Ja czasem mojej dwójki nie ogarniam (jak przed chwilą właśnie:sorry:).
aina kochana nie stresuj się,wszystko na pewno się uda:-) A torcika to ja też chce kawałek:-p

Witam się :-)

persefona, jolka gratuluję pierwszych ząbków u pociech,
maja przykro mi z powodu dziadka :-(
poziomki witajcie, jakie "Małe" już duże :-)
aina potańczyłabym na weselu...; będzie super, nie martw się!

Krzyś od kąpieli i zaśnięcia 3 razy już się budził, mam nadzieję, że do 3 razy sztuka. Poprasowałam już i pomyłam górę naczyń, w końcu czas na bb.

Tu jestem :-p

Prowadzę bogate życie smsowe dzięki Jolek i zabrakło czasu na BB :-D

Poziomki no jak ciebie nie kopnąć w zadek to nie zajrzysz :-D Dajesz radę, super, z resztą kto by sobie dał jak nie ty :-)

Aina głowa do góry, zleci zanim się obejrzysz i już będziesz żoną. Oby zawsze tak samo szczęśliwą :-):tak:

Moja dzieć pięknie śpi w nocy i chyba po części za sprawą późnego spaceru. Przed kąpielą wychodzę z nią na pół godziny po 19, potem kąpiel kolacja i spanko :-)

reklama
My też wychodzimy tak około 19 na pół godziny w chuście. Klusce mało co się głowa nie urwie, wszystko ją ciekawi:-)

Witam się z kawą inką:-)
Coś słodkiego by się przydało, ale mąż gapa zapomniał mi wczoraj coś kupić:wściekła/y:
A poza tym mam opryszczkę:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry