reklama

Maj 2011

Buziaki dla wszystkich dzisiejszych 4 i 5;-) miesięczniaków:-D

Lepi współczuje problemów z zasypianiem u Zosi:-( a z tym siniaczkiem to przecież wiesz że to nie specjalnie, więc nie wyrzucaj sobie:* chociaż ostatnio jak przed szczepionką Tymek uwalił sobie na ręku malinkę, która wyglądała jak krwiaczek to też miałam nadzieję, ze lekarka nie zauważy bo nie weim czy by mi uwierzyła:-D

Kamcia dziwne, że się śmiała skoro sama była w ciąży i też przed nią tony kup do przebrania;-) no i faktycznie fajny poziom reprezentowali i poteam właśnie tacy ludzie wychowują dzieci, z którymi w szkole nikt sobie nie radzi

Hope zdrowia dla mamy życzę.

a my wczoraj mieliśmy 12miesięcy;-) od pięknych II kreseczek i jeszcze piękniejszej ogromniastej bety... kule rok temu o tej porze ja ie chodziłam, ja unosiłam się 5 m nad ziemią ze szczęścia:-D akurat sprzedaliśmy mieszkanie i pojechaliśmy do rodziców z big szampanem ogłosić nowinę:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kamia ja dzis przezywam ta rocznice:-) 2 kreseczki.... nie zapomne jaka bylam wtedy szczesliwa. gdy o tym mysle to lzy cisna sie do oczu:-(

Lepi ja mam i mam do tego orginalna pompkę, którą o kant ... można trzasnąc i ostatnio jak mój m pompował to wziął taką pompkę, którą koła do roweru pompujemy itp i dopiero fajnie napompował a tak to by machał i machał

reklama
Kurde,coś jest w powietrzu,czy jak?
Mój M pociąga nosem od dwóch dni, dziś Gabi łazi z katarem...Siostra do mnie pisała dziś,że oboje z mężem chorzy...Wy tutaj widzę,że też... Jejku...paskudna jesień wita chyba...Ja się trzymam jakoś,ale nie powiem,bo mam napady kichania wielokrotnego-wtedy szybko 3 rutinoscorbiny i gorąca herbata-zaraz przechodzi.
Trzymajcie się cieplutko ;-)i... wygońcie te chorubska:wściekła/y:
No...a teraz hm...jestem zmęczona:dry:Ide sobie laski pooglądać na Top Model:-pPośmieję się. Uwielbiam oglądać wszelakie castingi-jest czasem niezły ubaw:-D W tamtym roku laska wytarzała się w jajach i mące...i wygrała 1. edycję ;-)więc nic już mnie nie zdziwi:-D
Aha Kamcia mega buziak dla ciebie za tą radę z aloesem na oparzenia. Ślady się bardzo ładnie goją i znikają:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry