reklama

Maj 2011

reklama
ooooo ten zapowiadany temat przegapiłam, muszę oglądać :-D
Widziałam natomiast zapowiedź pon. programu rozmów, masakra. Nie wiem czy będę oglądać, już nie mogę przestać o tym myśleć.

tak tak trojke i az z ciekawoscia obejrze o nim program jutro tak? Obym nie zapomniala.

U nas lepiej Igor juz tak nie placze wiec moj humor tez lepszy, pogoda beznadziejna wiec nie wiem czy gdzies dzis wyjdziemy.

Siemka

Basiekkk- a właśnie się zastanawiałam kto to :p ale zerknęłam że BB babeczki Cię mają w znajomych więc luzik myślę - "Nasza " :-)

A u Nas zapalenie ucha Szymcia :-( rano biedaczek obudził się z bólem od razu czopek i pędem na ostry dyżur, ehhh biedaczek mój teraz śpi już ponad godzinkę , kurcze a jutro miał mieć pierwsze zajęcia z rytmiki tak się cieszył :-( noc nic ważne żeby do poniedziałku do swoich urodzinek lepiej się poczuł.

co do snów też mam poryte czasem jak nic :no::szok: nawet szkoda gadać ale że uciekam i spadam już dawno mi się nie śniło całe szczęście :tak: a jako dziecko uwielbiałam sny jak latałam :-)
a co do porodów i wspomnień hihi to dawać laski dawać rach ciach i następne ;-):-)
a tak na poważnie to pogadałam na gg z koleżanką i podesłała mi filmik z CC jak któraś mocna i chce zobaczyć to proszę Cesarean Section (layyous) - YouTube
szczerze miałam inne wyobrażenie :szok:

oo Futrzaczku zawsze chciałam zobaczyc jak to wygląda z drugiej srtony, teraz wiem co tam ze mna działali, oprócz gadania o sushi jak mnie cieli:P

ale na koncu jak trzymają za te nózki, to strasznie wygląda...

Ostatnia edycja:
jejciu powiem Ci Aina że ja na kilka razy to oglądałam .... jak mąż wróci to mu pokaże zobaczę ile wytrzyma :-p

ehh a Szymcio obudził się z gorączką dostał czopka kurcze biedny mój nooo a taki spokój mieliśmy zero chorób a tylko do przedszkola poszedł i koniec amba! i jeszcze te diametralne zmiany pogody szok dzisiaj już pochmurno i zimno!

a co ma być w tych rozmowach w poniedziałek i ten facet co rzekomo rodził to kiedy ???

A może i trójkę urodził, co mi tam. Ja tylko ciekawa jak on urodził bo podobno naturalnie...

Filmik obejrzę za chwilę bo teraz młody ma fazę na zasypianie z krzykiem...

Futrzaczku a nie docztałam czy u lekarza byliście? Jak dostał antybiotyk do uszka to szybko mu minie ból i gorączka. Może ta rytmika nie jest jeszcze stracona... Ja zawsze bardzo przeżywam jak Paula nam zachoruje i coś ją omija a z reguły właśnie choruje jak coś się dzieje w przedszkolu typu Mikołajki, bal przebierańców, przedstawianie.

tak tak marzenka byliśmy nawet na ostrym dyżurze bo do 8 było jeszcze 2 godz, mamy antybiotyk co 12 godz , a temp już spadła po efferalganie w czopku ale i tak jutro go raczej nie puszczę bo jednak trochę za szybko , boję się aby w ostre zapalenie się to nie przerodziło , trudno rytmika w przyszłym tygodniu... oby

Edit: dobra lecę bo trochę roboty mi się uskładało potem wpadnę

Ostatnia edycja:
reklama
To Wam się przyplątało już niefajne zapalenie bo Paula miała ze dwa razy i zawsze po dawce kropli z antybiotykiem i 2 dawkach przeciwgorączkowego ból i temperatura odpuszczały.

Pewnie masz rację z tą rytmiką... Ja tylko tak pomyślałam że w domu tak samo jak na zajęciach pod dachem ;) Ale ja zboczona jestem bo zawsze mi żal jak malucha coś omija, nie cierpię tego rozczarowania na małej buzi. Ale oczywiście nie za wszelką cenę.

Edit:
obejrzałam filmik. Fajna muzyczka. Oczywiście jest to operacja. Nie ma co się oszukiwać, że to zabieg i nie ma ryzyka. Niech mi ktoś powie, że to szlachtowanie jest lepsze niż SN... Mi się to skojarzyło z (przepraszam) ćwiartowaniem mięsa w rzeźni. A wody już zielone były zdaje się... Mojego okruszka nie wyciągali za nogi a za brzuszek, mój A to widział bo mu zostawili szparę w drzwiach i widział niemal wszystko. Ale za to ładnie łożysko wyciągnęli, też pamiętam jak mną bujali na stole po wyjęciu dziecka a ja nie wiedziałam po co :D Tylko mi jeszcze musieli jakoś czop z szyjki wyskrobać czy coś bo miałam "zamknięty kanał".

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry