reklama

Maj 2011

Witam się i ja w ten ponury dzionek,
nic tylko spać się chce...

Ciekawe, czy przestanie dziś padać, bo na razie jesteśmy skazane na siedzenie w domu:baffled:. Właśnie mi się zapowiedziały kumpele na jutro z dzieciaczkami - z kwietnia i maja 2010, na 10 rano - oj wcześnie będę musiała wstać, żeby się wyrobić z małą i ze sobą, bo ostatnio śniadanie jadam ok. 11...

bra - szkoda gadać na temat naszej służby zdrowia...

aha, zapomniałabym,
dziś nad ranem, gdy przebierałam Zośkę, zauważyłam smużki krwi w kupie (kupa luźna jak zawsze, może bardziej pomarańczowa niż żółta, robiona bez żadnego wysiłku) i się przeraziłam:szok:. Czytałam, że to może być objaw alergii na mleko krowie (ale na to chyba za późno po tylu miesiącach) lub innej alergii na jakiś składnik mojej diety.
Hmm wczoraj pierwszy raz zjadłam kalarepę, ale nie chce mi się wierzyć, że to od tego. No i z 1/2 czekolady... póki co kolejna kupa była normalna.
Czy wasze maluchy też miały takie objawy??
Jak myślicie, lecieć z tym do pediatry, czy obserwować, co dalej się będzie działo??

marzena - moja też się tak ekscytuje, a jakie miny robi ostatnio :)
marszczy nosek, oczka przymyka i w ogóle całą buźkę marszczy i jest to raczej objaw zadowolenia. A czasem przed jedzeniem, jak widzi, ze szykuję cyca, to az pokasłuje ze zniecierpliwienia :) bo nie wspomnę, że czasem nie zdążę jej dobrze ułożyć do karmienia, a ona już w locie złapie cyca i zadowolna hehe

Ostatnia edycja:
reklama
Agniieszka byłam w sobotę na górkach ale Cię nie znalazłam więc kawkę wypiłam u znajomych :)

Sylwia powodzenia na egzaminie. Mam nadzieję,że będziesz miała więcej szczęścia niż ja. Trzymam kciuki &&&

Salsera spóźniony buziak dla Mikołaja z okazji ukończenia 4ech miesięcy :*

Mandrzejczuk nieźle Ci się młody podrapał.

Żelka zdrówka Wam życzę. A jak tam wyniki ankiety??

Kamcia ja jeszcze nie mam @

Jaipur a może niania zaciążyła?? ;-)

Alex fajnie że niunio grzeczny i chrzciny w miarę udane. A rodzinę męża olej!! Gratuluję pierwszego ząbka:)

Aniaa83 Witaj :):)

Futrzaczku buziaczek dla Szymonka z okazji wczorajszych urodzinek :*

Hope Styna Lwiapaszczka Sylwia_ buziaki dla dziewczynek z okazji ukończenia kolejnego miesiąca:)
Hope nam za 3 dni stuknie pół roku więc nie panikuj kobito :-p
Fajnie że mama już w domku:) Trzymam kciukasy za dobry wynik &&&&&&&&&

Basiekk współczuję powrotu do pracy. Mi się już macierzyński dawno skończył.Od połowy września jestem na urlopie wypoczynkowym.

Ypra zdrówka dla mamy

Ania86 piękny avatarek:)

Bra dla Twojej mamci również zdrówka życzę i współczuję wyczekiwania na IP :(

Styna zdrówka Wam życzę:)

Marzena mój tak się cieszy jak butle zobaczy:):)

Lepi obserwuj - u mnie Igor kilka miesięcy temu też miał krew w kupie, ale tylko raz. A ja głupia się naczytałam w necie i panikowałam.

Ufffffff no i nadrobiłam MAJ.

Witam Was kobietki. My już w domku od wczoraj. Wróciliśmy późno i nie miałam siły zaglądnąć do Was.
Wyjazd udany. Nawet o wybory udało mi się zahaczyć :-p Młody w sobotę strasznie marudny był i płaczliwy więc się nie wykazał w gościach, ale drogę do siostry i potem do moich rodziców jakoś zniósł dzielnie i prawie cały czas spał. Niedzielę przespał prawie całą. Nie wiem czy to zmiana klimatu czy wymęczenie z soboty bo mam nadzieję,że żadne choróbsko się do nas nie przypałętało. Wczoraj na trochę został z dziadkami bo ja musiałam kilka spraw na mieście załatwić (dowód w końcu odebrać,bo po niego jechałam) i był grzeczniutki i nawet ładnie zasnął u babci na rączkach.

Wszystkim pozostałym chorym zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka życzę...

Resztę wątków nadrobię później. Lecę sprzątać i obiad robić.

Madzik - jak to zrobiłaś z tym smoczkiem. Bo ja też się starałam, ale mi nie wyszło. O ile zasnąć wieczorkiem dość często się udaję bez tak zasnąć w ciągu dnia póki co nie realne. A i na spacerze w gondoli też smoczek musi być :baffled:

Hej hej ..

Bra, Hope - duuuuzo zdrowia dla Waszych Mam ! ...Co do tego oczekiwania na IP - 12, 5 (!!!) godziny to po prostu przegiecie! Ciekawa jestem Bra czy zadzwonilas i co Ci powiedzieli na ten temat?! Masakra jakas.....

Alex - bardzo mi przykro.. tak wiele przezylas... :***
Gratulacje zebolka! :)

Basiekk - dzielna kobitka! Najwazniejsze teraz z ta praca to pozytywne podejscie! :*

Sylwia - powodzenia!!&&& ....Z tym skretem w lewo zamiast w prawo i na odwrot to ponoc 'normalne' hihiihihi

Jolek
- a w jakich Ty gorkach bylas?? :P

My dzisiaj moze tak dlugo nie pospalysmy ale jak!! Polcia spala ok. od 21.30 do... 6.30 !! Rano zjadla, a potem jeszcze do 9 pospalysmy! Bosko... szkoda tylko, ze nie moze dac wczesniej znac... to bym sie bardziej wyluzowala i sobie smacznie spala, a nie sie budzila co godzine - czy malutka juz juz czy jeszcze ? :))

Dalej leje i zimnica brrrrrrrrrrrrrr...
! Przestali grzac, k........ no!

Alex gratuluje zabka:-)

Pogoda u nas witrzna i zimna, choc udalo sie nam wyrwac na 40min spacer:-)
ogolnie samopoczucie do d...
mamy wilgoc i grzyba w pokoju i nie wiemy jak sobie z nim poradzic. a maly ciagle katar... to pewnie od tego cholerstwa!!!:-(

alex gratul;uję ząbka

ania86 moja znajoma tez poleca ten metylan czy jakoś tak
basiek gdzie kupiłaś tą czapę??
lepi faktycznie wyrobiłaś normę :-p hehe ze mnie leciało .. hmm 11 dni :-D
marzena ja też nie lubię zmian :-p
jak weszłam na forum nie wiedziałam jak się pisze ;-) a jak wstawiam e,motkę to znika mój kolor i musze wstawiać ręcznie

lecę kąpać małe...
oczy mnie bolą... jutro mam inspektora do auta :-p bo będzie mi szybę wymieniał na nową.. jesli się załapię.. ale super..
pojutrze urodzinki..
ledwo dostałam neta to sie dzieje coś non stop ze w spokoju posiedzieć nie można ....

a dziś będę oglądać przepis na życie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Nadrobilam maj i wiadomosci o Filipku i niestety nie dam rady wiecej (kurcze skad wy czas bierzecie na taka produkcje)...
Dziewczynki postaram sie poodpisywac jutro bo dzis juz mi nos w klawiature wpada- napisze tylko ze zabek na choryzoncie i juz sie troche przebil....
Dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry