reklama

Maj 2011

Bry.

Czekam na wieści od Bubbles.
Jagoda jest tak nieznośna co drugi dzień, że masakra, jęczy, wyje, nie śpi w nocy, wstaje o 5 a mi już brak pomysłu i sił na zagadywanie i noszenie. Do tego jestem zła jak osa, wszyscy mnie drażnią i mam ochotę komuś z pięści przywalić :angry:

Najchętniej Kopacz, bo szczerze kobieta mnie drażni a po tym co napisałyście, jeszcze bardziej.

Alex gratuluję ząbka i niezmiennie tulę w żalu po ogromnych stratach jakich doznaliście :-(

Zdrowia dla wszystkich, koniec końców tego nam może najbardziej brakować :cool:

reklama
Cześć dziewczyny, nie kaszleć mi tu i nie kichać;)) bo zarażacie;-) Jakoś dziwnie się czuję dzisiaj.

sylwia będzie dobrze, jak nie za 1 razem to za następnym:tak:

nie mówcie nic o pracy, mi się już macierzyński skończył 17.09,nawet nie zauważyłam kiedy..

Futrzaczku dzięki ,że napisałaś do Bubbles, trzymam kciuki za dobre wieści&&&&

A mój wstał o ... 12. Tylko gnida wieczorem zasypia koło 21-22 a potem się budzi i wariuje do 24 -1 w nocy i zasypia dopiero jak się wszyscy położymy, przy cycku. A potem odsypia do południa. No ale to nie ten dział.

Hope szkoda strasznie, że Jagódź troszkę zwariowała ;)

Alex gratki z okazji zębulona :)

Futrzaczku fajnie, że urodzinki udane :)

Też macie jakiś durnowaty widok okna dialogowego jak odpisujecie? Czy tylko mi się coś pokićkało?

wiesz co marzena jak możesz tak mówić na bobaska:-D gnidka ,gnideczka ale gnida?:-D:-D:-D

no coś ulepszyli z tym oknem dialogowym, ble

wszyscy już mają zęby a my dalej łyse i bezzębne.. i jak nam dobrze,ze tym:))

reklama
Co wchodzę na forum to coś nowego się pojawia, jakieś zmiany graficzne... Ja zawsze twierdzę, że lepsze jest wrogiem dobrego :)

Oj Jaipur, czepiasz się :P W książeczce co Salsera promowała wierszykiem są jeszcze inwektywy :P

My też łysi jeszcze i bezzębni :D:D:D I też fajnie. Kłaczorków obcinać nie trzeba i cycki całe :P Paulina jak miała 8 miesięcy miała takie długie włosy że musieliśmy spinkami jej spinać żeby do oczu nie leciały. A na roczku w kościele miała już kucyki.

Czy Wasze maluchy też tak emocjonalnie reagują jak zabawkę zobaczą? Mój to robi wiatrak kończynami i jeszcze huczy jak sowa z ekscytacji :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry