reklama

Maj 2011

aniu wspolczuje, wiem co to za cholerstwo. w mieszkaniu ktore wynajmujemy byl grzyb, musielismy zrobic remont bo byl zbyt gleboko by jakiekolwiek preparaty podzialaly. pozatym chcielismy sie go pozbyc na zawsze a nie na pare lat, bo po takim preparacie to raczej pewne ze kiedys wroci...

reklama
Witam się:-)

Ja już też na urlopie wypoczynkowym od 2 tyg. Czas leci.
Zębów Krzyś jeszcze nie ma, nadal tylko oznaki ;)

Bra współczuję przejść ze szpitalem, ostatnio też miałam przyjemność być z mamą -istna masakra :wściekła/y:
Basiekk fajna czapka
Sylwia trzymam kciuki
My też dziś za dnia nie pospacerowaliśmy, za to wieczorem byliśmy u lekarza i udało mi się wpaść do Rossmanna.
Aha i w końcu dotarła do nas paczuszka z bobovity.
Zdrówka Wszystkim życzę!

Ostatnia edycja:
WITAM się wieczorowo ... powolutku zaczynam nadrabiać, chociaż nieźle się uidzielacie ... uy nas zimno cimno siąpi deszcz i taka śpiąca pogoda ... Młody od kilku dni robił brzydkie kupy ... i był jęczący strasznie ... zganiałam to na gile w nosie, moj antybiotyk itd ... ale dzisiaj podczas histerii związanej z wyciaganiem gilów i zapuszczaniem kropelek na noc ... zobaczyłam 2 jedynki dolne na wylocie :O jedna juz tuż tuż (to chyba zęby ... takie kresiule i dziąsełka jakby spuchnięte). Bidak mój mały kochany.

Witam was.
Alex gratuluję ząbka
My dzisiaj byłyśmy na szczepieniu na gruźlice, i dowiedziałyśmy się że małej mogę już dawać mleko następne. A swoją drogą te szczepienia wykańczają mnie dobrze że to było ostatnie, bynajmniej do lutego mam teraz spokój. Idę spać dopóki mała śpi.

Witam się :-)
Klusia też zaczęła śpiewać o 6 rano:-), pośpiewała godzinkę i padła.
Dzisiaj już ładniejsza pogoda, zimno, ale przynajmniej nie pada. Może w końcu wybierzemy się na dłuższy spacer bo przez ostatnie dwa dni to po 20 minut byliśmy. Mus Klucha porządnie dotlenić.
Właśnie gotuję zupkę dla Młodej pierwszy raz dostanie , z samych warzywek z domowego ogródka:)

Alex gratuluję ząbka
Lepi, Persefona- buziaki dla Zosi i Remika z okazji ukończenia 5 m-ca *

Ostatnia edycja:
Lepi, Persefona- buziaki dla dzieciaków:-)
wczoraj kolezanki posiedziały do pozna, wiec nawet nie miałam jak wejsc:) odżyłam trochę.
Bąk wstał o 6.30 pobuszował i poszedł spać, dziś słonko, na 11 mamy szczepienie, P pojechał do pracy, wiec niedługo chustujemy sie i idziemy do lekarza:-) wiec trzymajcie kciuki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry