reklama

Maj 2011

reklama
Korzysta cały czas ja tylko kradnę jak ona na chwile go zostawia. Siostra szuka pracy i wysyła tysiące CV dziennie. Nie rozumiem tego skończyła studia mgr psychologi pracy jak składa papiery to wszystko ładnie tylko jeszcze jej trzeba 5 lat doświadczenia a jak ma zdobyć doświadczenie jak nikt nie chce jej przyjąć i tym sposobem już ponad pół roku bez pracy jest.

Witam się po trudnej nocy
Moja Magdzia budziła się chyba z 10 razy bo oduczam ja spać bez smoka i do tego mały robił sobie ze mnie smoka istne szaleństwo,
Lepi i Persefona dużo zdrówka dla wszysz pięciomiesięczniaków:-)
Futrzaczku dobrze że się przyznały, a swoja droga to niło mi sie dzis ze pisałaś do mnie na forum ze mi dziecko płacze:-D a ja nie słyszałam a mały się już tak darł.Ludu kiedy ja się wyspię:zawstydzona/y:

Kamia dużo, dużo zdrówka!:)
Futrzaczku ja tez dziś byłam w aptece po pentaxim, bo zamawiałam. U mnie bylo ok, nie dziwie się biedulko,że się zdenerwowałaś!
My już po szczepieniu:-) ale to na odpowiednim wątku:)
dziś przyjdzie mi robot kuchenny, mąż mi kupił,żebym mogła więcej, więcej i jeszcze więcej robić:P

Jestem już;-)Więc :-pbyłam na rozmowie o pracę. Ale na razie nic nie wiem.Pozstaje tylko czekać i mieć nadzieję,że zaproszą mnie na 2. etap i wybiorą WŁAŚNIE MNIE!A tak serio,to wpłynęło do nich 80 podań w jeden dzień! Facet był z Białego Stoku i mówił,że jest w szoku ile osób szuka pracy:szok:Dzięki za kciukasy-mam nadzieję,,że pomogą;-)
Kamia zdróweczka bidulko życzę.Ja walczę z katarem i na razie wygrywam (w przeciwieństwie do Remisia:-()
styna tak to jest z tą pracą. Ja też szukam od X czasu i też wszędzie DOŚWIADCZENIE!
aina to ci facet obowiązków chce dołożyć.Potwór ciasteczkowy:laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry