reklama

Maj 2011

moje dziecko dzisiaj jest niemożliwe :-p
to starsze oczywiście...
siedzimy w salonie ja przy kompie młodsza an macie a starsza się bawi..
a za chwilę "mama oc tam" i pakuję lapka , ładowarkę , Emkę i szorujemy do pokoju..
za chwilę mama idziemy
no i do salonu woła.. wiec znów pakuję wszytsko i do salonu..
5 min zabawy,.. a ona woła do pokoju
:sorry:
to znów powtórka z rozrywki i lecę do pokoju ze wszytskim i z Emmą a szanowna się bawi ;-)
a teraz wlazła na łózko piętrowe na górę nie używając drabinki(ponieważ jest odkręcona po to żeby właśńie nie wchodziła tam i nie spadła czasem) !!
no pięknie... bawi się na górze misiami bo tam ma poustawiane .. a ja dale sobie czytam forum i zerkam na nią..
za chwile wisza nózki bo córka postanowiła zejść :szok: więc ją szybko sama ściągnęłam i muszę teraz pilnować bo wiem do czego jest zdolna :-p

reklama
Witajcie :-)

Persefona, lepi buziaki dla Maluszków,
Futrzaczku dobrze, że się przyznały,
Persefona trzymam kciuki,
Kamia zdrówka życzę,
Kamcia pełna energii Vi, podziwiam wszystkie mamy co mają więcej niż 1 dzieciaczka, nie mogę sobie tego wyobrazić jak u mnie będzie,
Aina fajny zakup mąż poczynił, ja chyba pożyczę od mamy blender, który sprawiliśmy jej na ur., super urządzenie:tak:
Mały budzi mi się w nocy co 40 min., 60 min i 90 w zależności od humoru. A kiedyś narzekałam, że tylko 4 godz. ciurkiem w nocy przesypia.
Ubraliśmy się na spacer, a tu gradem sypnęło :szok: więcwyranduję Małego przy otwartym balkonie.

Ostatnia edycja:
U nas dzisiaj słoneczko. Ale zimno.

Kamcia ja podziwiam Cie za cierpliwość :)

Buziaki dla miesięczniaków.

Futrzaczku aż strach pomyśleć ile razy w takiej sytuacji farmaceuta się nie przyzna...

Persefona &&&

Kamia zdechlaczku, kiedyś przejdzie :)

Nie umiem pogrubić czcionki w tym nowym edytorze grrrrr!!!

Mati niedawno odkrył kota! Wodzi za nim wzrokiem i gulgocze :) Kot tradycyjnie ma wszystkich i wszystko w doopie ;)

Kamia dużo zdrówka:)
Kamcia podziwiam, dzielna jesteś, że tak sobie dajesz radę z dwoma małymi bąblami. p.s. już wcześniej miałam zapytać - wozisz już Emcię w spacerówce?? Bo ja też mam Tako a w gondoli już mega ciasno tylko w podkulonymi nóżkami i powoli się nad spacerówką zastanawiam.
Persefona trzymam mocno kciukasy, żeby właśnie Ciebie wybrali

U nas słoneczko wyszło jak tylko mała wstanie, zje pociskamy na spacer:)

Ypra Mąż rzekł;że teraz już się z ciast i zupy-krem nie wymigam:tak: dzisiaj koktajl bananowy, a jutro kalafiorowy krem!:) Grad!!!???
Kamcia ma charakterek Twoja Vi:)
Persefona trzymam kciuki za Ciebie:tak:
Bąk nie chce spać a ja śpiąca...

Basiek, z tym smokiem to tak samo jakoś wyszło. Zauważyłam, że mniej go potrzebuje, nawet jak mu dałam do zaśnięcia to wypluwał wcześniej i zasypiał bez. Teraz już trzeci dzień leci jak nie dostał ani na sekundę i jest ok. W ciągu dnia przed spaniem czasem marudzi, ale nie drze się. Max 10 minut stękania i smacznie śpi. Jeszcze taki plus, że się nie budzi jak smok wypadnie podczas snu:)

persefona życzę żeby to akurat Ciebie wybrali :-)
marzena ja nie mam cierpliwości :-p
przy dzieciach się trochę hamuję i chyba już mi tak zostanie .. ale nigdy nie byłam taka cierpliwa jak teraz :-p
paula życzę udaego odsmokowania małej :-) obyu się udało jak najszybciej
a mały wyczuł pewnie Twoje rozdrażnienie dlatego się budził w nocy.. też tak mam nieraz.. jak Vi nózki bolały i się w nocy budziła a ja nerwowa byłam i do niej wstawałam po kilka razy to i Emma o dziwo się budziła-ta co przesypiaa całe noce ;-)
także spokoju i jeszcze raz spokoju życzę :-)
ypra o spaniu mamy temat :-p
basiekkk ntak tak już dawno w spacerówce wożę :-)
bo w gondoli by ł ryk jak miała się położyć tak więc gondola od dawna złożona :-)
a tak Ci powiem że w Tako maja jedną z większych wózkowych gondoli bo pamietam jak wybierałam to sprawdzałam wózki właśńie pod tym względem

Witam się :)
w końcu chwila na BB
M w pracy - od 6 rano do 18 wiec my sami...
Dziś słyszałam w radiu o protestach pracowników Zusu - babka powiedziała, że pikietują bo zarabiają tylko 2tyś netto. Ja nie mam na wet tyle brutto. Scyzoryk mi sie w kieszeni otworzył bo nie mam gdzie popikietować.

Marzena - mój Tymek też jakoś od tygodnia kota zauważa i ciągnie do niego, mizianko rączką a kot w zależności od humoru albo sie daje, albo ucieka i podgryza. Na szczęście nie mocno i nikt z tego powodu nie cierpi, ale to znak że dama nie ma ochoty na szudranie.
Dodatkowo moje dziecie zafascynowane lustrem i swoim odbiciem, a także włączaniem i gaszeniem światła. Tata pokazał i teraz klik-klik jak tylko w polu widzenia pojawi sie pstryczek.

Dziś byliśmy na spacerku - chłodno. Potem sprzątanie, zabawa, ugotowałam gar bigosu i poporcjowałam sobie do zamrażarki, będzie na później. Zrobiłam pranie pościeli a sąsiad dooopa postanowił sobie pokopcić i wszystko mam osmrodzone - będę musiała wyprać jeszcze raz chyba że zdecydujemy się spać w takim, ale wątpię...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry