_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
moje dziecko dzisiaj jest niemożliwe
to starsze oczywiście...
siedzimy w salonie ja przy kompie młodsza an macie a starsza się bawi..
a za chwilę "mama oc tam" i pakuję lapka , ładowarkę , Emkę i szorujemy do pokoju..
za chwilę mama idziemy
no i do salonu woła.. wiec znów pakuję wszytsko i do salonu..
5 min zabawy,.. a ona woła do pokoju
to znów powtórka z rozrywki i lecę do pokoju ze wszytskim i z Emmą a szanowna się bawi ;-)
a teraz wlazła na łózko piętrowe na górę nie używając drabinki(ponieważ jest odkręcona po to żeby właśńie nie wchodziła tam i nie spadła czasem) !!
no pięknie... bawi się na górze misiami bo tam ma poustawiane .. a ja dale sobie czytam forum i zerkam na nią..
za chwile wisza nózki bo córka postanowiła zejść
więc ją szybko sama ściągnęłam i muszę teraz pilnować bo wiem do czego jest zdolna
to starsze oczywiście...
siedzimy w salonie ja przy kompie młodsza an macie a starsza się bawi..
a za chwilę "mama oc tam" i pakuję lapka , ładowarkę , Emkę i szorujemy do pokoju..
za chwilę mama idziemy
no i do salonu woła.. wiec znów pakuję wszytsko i do salonu..
5 min zabawy,.. a ona woła do pokoju

to znów powtórka z rozrywki i lecę do pokoju ze wszytskim i z Emmą a szanowna się bawi ;-)
a teraz wlazła na łózko piętrowe na górę nie używając drabinki(ponieważ jest odkręcona po to żeby właśńie nie wchodziła tam i nie spadła czasem) !!
no pięknie... bawi się na górze misiami bo tam ma poustawiane .. a ja dale sobie czytam forum i zerkam na nią..
za chwile wisza nózki bo córka postanowiła zejść
więc ją szybko sama ściągnęłam i muszę teraz pilnować bo wiem do czego jest zdolna