reklama

Maj 2011

reklama
Kurcze ... u nas przy tych zebach nie pojdzie tak łatwo odstawka smoka ... zapomniałam Madzik o brokułach, dałam ziemniaki ze szpinakiem ... fuuuuuuuuuuuj i magia łyżecz,ki nie zadziałała ... albo poprostu przez tego zęba nie miał ochoty na eksperymenty :(

Witam i uciekam bo NOC!
Chcialam tylko pogratulowac zebulka Zelkowego synka :** i Madzikowych dobrych wiesci - super, ze maly nie musi isc do zlobka:));-)
Aha Ainko - no gratuluje tobie robocika nowego hihiihihihih:-D, ja jakos malo uzywam czegokolwiek ostatnio w kuchni ...... ale czas zaczac... bo jak weszlam na watek o karmieniu, gdzie tak dluuugo mnie nie bylo to szok:szok:! Igorito wsuwa

pieczona w folii rybe i brokuly! Jagodzianka zasuwa z piciem ze zwyklego kubeczka! Jaipurowy synek zupki warzywne

domowe mniam mniam.. Dzieci nasze wsuwaja kaszki litrami! itd itd......A my nic.... cycuch i odrobinki deserkow z Gerbera

kosztowalysmy tylko... Zaraz po5 m-cu biore sie chociaz za zupki z dodatkiem glutenu czyli jakas manna czy cus....

Witam sie porannie:) 

Wiec Madzik gratuluje smoka ja to znowu nie moge mojej przyzwyczaic do smoka tylko paluch:( 
no i fajnie ze siostra bedzie z dzieckiem siedziala

Zelka gratuluje zabka

i juz nie pamietam co kto pisal:P

aaaa bra do nas jak przychodzi siostrzenica M to mnie sszlak trafia co mala zasnie to zaraz sie wydrze aoni kochanie tak nie wolno:P oj niewiem czemu ale strasznie jej nie lubie moze to przez rodzicow

Żelka my tez gratulujemy ząbka ;))
Madzik swietna wiadomosc ;)

U nas dzis sloneczko swieci mam nadzieje ze nie jest az tak bardzo zimno bo na 13 idziemy na rehabilitacje po 2 tyg przerwie wiec mam lekkiego stresa co powie nasz fizjoterapeuta. Trzymajcie kciuki ;)

reklama
cześć dziewczyny,

my mamy rano wizytę kolegi, dzielimy się ciuszkami z których już wyrósł junior.A potem niestety muszę lecieć do roboty.
i to pewnie będzie na tyle na dzień dzisiejszy
życze wszystkim pogody takiej jak mam za oknem:))) i maluchów zen jak juniorek

zelka gratki z okazji zębowej
madzik fajnie ,że to ktoś bliski,zawsze to lepiej:) oby się Wam nie wtrącała

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry