reklama

Maj 2011

reklama
Hej Dziewczyny!! Strasznie długo mnie tu nie było i chyba nie dam rady nadrobić tego wątku.. Zaczęły mi się zajęcia i nie bardzo mam teraz czas..

Z nowości co u nas to mamy juz dwa ząbki, i próbujemy juz samodzielnie siadać :)

Aina 3maj się Kochana! Przesyłam uściski!

aina kochanie wiem co przeżywasz. U nas szwagier mojego M popełnił samobójstwo tydzień po naszym powrocie ze szpitala.Nawet małego nie widział:-(Teraz co mały skończy kolejny miesiąc,to myslę tez o nim. Bardzo fajny facet z niego był. I do tej pory nie wiemy dlaczego....
Jakbyś chciała pogadać do pisz. Tulam

edit: Dziewczyny od jutra będę rzadziej tu zaglądać,bo jadę na studia...ale obiecuję was nadrobić :)

reklama
Ainka kochana, trudna sprawa, ściskam Cię mocno. Zastanawia mnie zawsze dlaczego ludzie decydują się na tak drastyczny krok. Przecież nie ma sytuacji bez wyjścia. Smutne :-(. Ainka jeszcze raz wielkie uściski.

Persefona fiu fiu fiu widzę biznes women mamy wśród nas :-D

Ja dzisiaj zmykam do kosmetyczki pierwszy raz od niepamiętnych czasów idę się odchamić. Z Kluseczką zostaje mąż i dobrze bo jest dzisiaj mega marudna i niech się przekona jak to fajnie sasassasassaa :cool2:
Tak w ogóle to się witam :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry