Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
aina kochanie wiem co przeżywasz. U nas szwagier mojego M popełnił samobójstwo tydzień po naszym powrocie ze szpitala.Nawet małego nie widział:-(Teraz co mały skończy kolejny miesiąc,to myslę tez o nim. Bardzo fajny facet z niego był. I do tej pory nie wiemy dlaczego....
Jakbyś chciała pogadać do pisz. Tulam
edit: Dziewczyny od jutra będę rzadziej tu zaglądać,bo jadę na studia...ale obiecuję was nadrobić
Ainka kochana, trudna sprawa, ściskam Cię mocno. Zastanawia mnie zawsze dlaczego ludzie decydują się na tak drastyczny krok. Przecież nie ma sytuacji bez wyjścia. Smutne :-(. Ainka jeszcze raz wielkie uściski.
Persefona fiu fiu fiu widzę biznes women mamy wśród nas
Ja dzisiaj zmykam do kosmetyczki pierwszy raz od niepamiętnych czasów idę się odchamić. Z Kluseczką zostaje mąż i dobrze bo jest dzisiaj mega marudna i niech się przekona jak to fajnie sasassasassaa
Tak w ogóle to się witam