reklama

Maj 2011

Witam się na momencik:tak:
Mam dziś coś ważnego w planach,ale nic nie będę mówić,żeby nie zapeszyć:-p
Dziewczyny proszę was tylko o to,żebyście trzymały za mnie kciuki:sorry:
Dziękujemy za 5-miesięczne życzonka i Zosieńko lepi duże buzieki od Remika:-)

reklama
Hejka

My już też na nogach.Wystraszyłam się dzisiaj bo Igor jadł wczoraj około 21szej i dzisiaj wstał po 8mej i nie domagał się jedzenia. Przewinęliśmy się dałam mu cyca a on go bez przekonania ciumkał :/ Muszę go poobserwować.

Lepi
Persefona buziaki dla maluszków :*:*

Persefona teraz to ciekawość nas zje co Ty tam kombinujesz ...Trzymam kciuki &&&&

Aina trzymam kciuki za szczepienie

Pogoda do d...y u nas. Już po deszczu, ale jest tak ciemno,że pewnie zaraz znowu lunie.
Pranie mnie czeka po tym wyjeździe bo jeszcze nazwoziłam ciuszków dla młodego od siorki, a suszarka mi się rozpada :/ Zakupy nas znowu czekają.
Ooo lunęło właśnie.

Siemka :-)

ale miałam przebój w aptece , wczoraj zamawiałam na dziś Pentaxim szczepionkę , idę rano mówię co i jak babka przynosi ja ale mówi że jeszcze chwilkę bo trzeba ją wbić w komputer mówię ok poczekam za wchilę wraca i mówi że nie może mi jej sprzedać, wkurzyłam się na maksa i pytam czemu przecież dzwoniłam zamówić i że zaraz mam szczepienie pytam co jest nie tak a ona mi na to że mają podejrzenie że nie była w lodówce i nie mogą mi jej sprzedać ! przepraszały ale mówiły że nie mogą tak zaryzykować - wkurzyłam się że mi szczepienie przepadnie dziś a specjalnie rano wstawaliśmy i męża do pracy odwoziłam aby mieć samochód ale z drugiej strony dziękowałam im za szczerość , na szczęście nie daleko w aptece miały na miejscu coprawda12 zł droższą ale już trudno. :-)

Lepiodptera, Persefona - całuski dla bąbli :*
Persefona- wredzielcu ładnie to tak Nas w niepewności trzymać ! :-D:-) Powodzenia ! :tak:
Aina- będzie dobrze ! kciuki zaciśnięte :-)
Joluś- buziaczek dla Igorka :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry