reklama

Maj 2011

Ania a czemu ty się zlana czujesz???

Aguś strasznie mi przykro trzyma kciuki za Igorka żeby szybko wyzdrowiał.

Basiekkk fajnie,że mąż zajmie się małą :)

Przepraszam że więcej nie napiszę ale ledwo widzę na oczy. Zmykam się myć i spać...o ile Igor zaraz zaśnie:(

reklama
karolq buziak na pół roczku :*
kamia słysząłam ze nie można reklamować haseł swoich - po to zostały zatajone żeby ludzie głodsowali na hasło a nie na osobę
ale szczerze powiem Ci ze mimo to kilka dni temu zagłosowałam całkiem przypadkiem na Twoje hasło bo najbardziej mi się spodobało :-)
salsera ja nbym się takim gadaniem nie przejmowała.. nie każdemu da się wytłumaczyć co jest lepsze
persefona ja też uwielbiam siedzięc przy blasku choinki
i u nas już od 2 tyg można zakupić wszystko włącznie z kartklami na święta :-)
ania86 współczuję.. moje przestyawiły się super a nawet lepiej bo spały do 10 :-p liczac na nowy czas hiih
hope my też zawsze chodzilismy w nocy
a w sumie to w dzien swzliśmyu za;palać znicze a w nocy chodziliśmy jeszcze raz pomodlić się w ciszy (prawdziwej ciszy )
i pochodzić sobnie i popatrzeć :-)
w tym roku nie będę miała tej okazji :-( ale nadrobię na urlopie w pl :tak:
młoda za taki żarcik to bym się nieźle wpieniła
bassiek to fajnie ze maz bedzie mógł zostac i opiekowac sie małym
agnieszka zdrówka dla Igusia:*

a u nas ok ale mam mało czasu jakos..
mamy czas aktywnosci i w kazdej wolnej chwili jestesmy poza domem i korzystamy z jesieni:)
i mamy już zabka:-)

Witam się,

ja tylko na chwilkę. Byliśmy dziś z Krzysiem na cmentarzu. Nie mogę się pogodzić gdy widzę malutkie groby dzieciaczków :-(
Zaczęło się ściemniać, tak jak pokazywałaś na zdjęciach hope, cmentarz wygląda niesamowicie, jednak nie chcieliśmy iść z Małym jeszcze później.
Mamy już film bobasy ściągnięty, chciałabym z mężem pooglądać, może niebawem się uda.
Basiekk to wspaniale, że tatuś zostanie przez 1y miesiąc.
Agnieszka współczuję i szybkiego powrotu do zdrowia i do domku życzę.
Kamcia gratuluję ząbka.
Gratuluję też Maluszkom ukończenia kolejnych miesiączków.

Dobrej nocki :-)

Jolek wy stsndardowo w niedziele po 8 a my po 5 na stary czas ja oszaleje z tym dzieckiem moim;/

Hope haha wiem co czujesz:P my jeszcze 1 pokoj tylko:P

marzena wspolczuje choroby w domu najgorzej jak facet chory:P

Agnieszka wspolczuje naprawde dawaj koniecznie znac co i jak pamietaj ze jestesmy z toba

Kamcia gratuluje zabka:)

Basiek super maz zrobil ci niespodzianke

A moja wczoraj poszla spac przed18 na noc zawsze chodzi przed 19 ale po zmianie czasu nie dala rady za to dzisiaj wstaje patrze na kom a tam 6 to mowie no dobra to znak ze juz na dobre wstaje to wlaczam kompa itd gadam do malej a na kompie 4:szok: z tego zaspania zle widzialam i tak sie meczylam ze zasnela o 5 o 6 na nogach:P

a co do naszego konfliktu chyba juz po:P ale walizka byla juz spakowana:P

Kamcia gratulujemy zabka:-) hasełko nie moje tylko dziewczyny z kwietnia (...aeney):-) przypadkiem na kwietniu trafiałam na to jak prosiła o głosy na te hasełko, mi się spodobało więc zagłosowałam, a ona zapytała mnie czy mogłabym poprosić o głosy na maju:-) no to napisałam:-) więc w jej imieniu dzięki za głos:-)

Agnieszka bardzo mi przykro, ze Igorek w szpitalu:-( pisz na bieżąco co tam u niego:* buziaki

Pozstałym spokojnego dnia życzę:-)

Witam się wielkie hurra dla zmiany czasu u nas z 10 zrobiła się 9 do wstawania co oznacza że wieczorem też godzinkę wcześniej odpada:-) Kurcze lecę zaraz do optyka bo zapomniałam mężowi soczewek odebrać :zawstydzona/y:
Kamcia gratuluję ząbka:-) Jeszcze dokończę tutaj temat piany ten fioletowy to płyn do kąpieli jakiś specjalny na noc, ponoć to jakaś nowość, i niby uspokaja dziecko w kąpieli i łatwiej dzidzi się zasypia (nie wiem danej właściwości nie zaobserwowałam na moim dziecku:-()
Agnieszko trzymaj się, buziaczki dla Igorka

reklama
Bry:happy2:

Kamcia gratuluję zębola :-)
Agnieszka bardzo mi przykro, życzę szybkiego powrotu do zdrowia i do domu, biedny Igorek:-(

Mykam kupić jakiś kombinezon zimowy. Oczywiście na Alle. Czy wy już ubieracie te biedne dzieci w barchany, kombinezony, śpiwory i dusicie w tak ciepłą jesień?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry