reklama

Maj 2011

reklama
Siemka:-)

u Nas wszystko dobrze :-) wczoraj byliśmy w Ikei i kupiliśmy mebelki do kuchni :-):tak: , jeszcze troszkę poczekają ze złożeniem ale już są i w końcu zaczynamy coś kupować :tak:
U Nas piękna jesień cieplutko i milutko i nie chodzimy w kombinezonie ale zdarzyło się już w tym roku tylko że temp. była o wile niższa :tak:.

Agnieszka- buziaczki dla synka i życzenia dużo zdrówka ! będzie dobrze trzymam kciuki i dużo siły ślę ~~~~~:*
Kamcia- pierwszy ząbek - Gratulacje :-)

ok mały woła więc tyle póki co ....

Dzien dobry.
Agnieszka zdrowka dla maluszka...
Ja od rana grzebie w necie za jakimis mebelkami, moze trafie cos fajnego...
U nas dzis od rana mgla ze nic nie widac za oknem na 2 metry, ale po 14 polecimy na jakis spacerek a pozniej na urodziny do sasiada (nie chce mi sie ale coz...).

Witam.Wczoraj wróciłam i bylam tak padnięta,że po 20.00 zasnęłam. Mało tego dziś jestem senna,a wypiłam przed momentem kawe..:baffled:
Czeka mnie sprzątanie,pieczenie ciasta i podróż na cmentarz.A nic mi się nie chce...eh..

salsera olej babę i tyle :)
Hope,bra,jaipur zapraszam do siebie-ja mam cały baniak domowego winka :P
mloda,jolek gratuluję drugiego ząbka
lwiapaszczka gratuluję wyjścia do kina.Ja z niecierpliwością czekam na "Przed świtem" :)
marzena chyba każdy facet ze zwykłym katarem jest umierający:-D
Agniieszka przykro mi,ale w szpitalu mu pomogą i wyleczą go.Zdrówka życzę
Kamcia gratuluję Emci zębola
karolq ciesze się,że kryzys zażegnany. U nas huśtawka niestety..
Hope u nas albo ciepła bluza albo jesienny polarkowy kombinezon

Agnieszka współczuję :( mam nadzieję, że bobas szybko wyzdrowieje !!!

gratulacje dla nowych zębkowych :)
życzonka dla miesięczniaków :)

my juz po spacerku, teraz zastanawiam się czy nie wybyc z domu... tzn nie wypada, bo niedługo mama z siostra przychodzą ale tak jakoś bym sobie gdzieś poszła... sama :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry