Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja bym ich tez pociągneła do odpowiedzialności
jak mozna nie zauważyc że WŁASNE dziecko, z którym się mieszka pod jednym dachem i widzi dzień w dzień jest w ciąży?!!!

Gratuluję nowych ząbków, buziaki dla okrągło-rocznicowych dzieciaczków i zdrówka dla chorowitków!

Noż do choinki pomijam, że to małe dziecko i miałby prawo sobie płakać przecież tyle gdyby to była nawet prawda. Ale tak się składa ze od 20 minut wtedy ledwie byliśmy w domu. A noce od jakiegoś miesiąca przynajmniej Mikołaj przesypia.A już żeby całą noc płakać to mu się raz zdarzyło, zaraz po przyjeździe ze szpitala. Bezczelny babsztyl wtranżala nochal w nie swoje sprawy, kłamie jak nie wiem co, jak ma do nas jakieś ale to niech przyjdzie osobiście, a nie wydzwania po rodzicach. Jakoś my jej plumkanie na pianinie musimy tolerować i nie wydzwaniam po nikim czy aby z nią wszystko w porządku jest. Niech ja ją tylko spotkam kiedyś. No i szkoda ze teściowa, która przy każdej okazji do znudzenia opowiada jedną z licznych historii pt "ale ja im wtedy nagadałam" nie wykazała się wiekszą asertywnością.
a to jakaś znajoma tesciowej że akurat do nie dzwoni? ja bym się wybrała do tej sasiadki i powiedziała, ze jeżeli tak bardzo martwi sie o Mikołaja to niech zejdzie do was i zapyta co się dzieje a nie dzwonie po rodzinie i stresuje wszytskich naookolo, i ze proisz o wiecej wyrozumialości bo jak świat światem to dzieci placzą ibeda plakać.