witam się,choc tylko na chwilke, bo malutka cuś absorbująca caly dzien była i zaraz ide sie myć.
aina to się zajmij tym biedaczyskiem

))
kamcia doczytałam z tymi filmikami i brak słów. nie przejmuj się! zakompleksieni ludzie tak mają, że wyładowują swoje frustracje nie mając nawet odwagi by sie podpisać. olac to!
salsera ja bym sie chyba przeszla do tej sąsiadki i podziękowała za zainteresowanie
styna super, że masz nowego kompa, mój juz tak przymula, że nie tylko mam ochotę go zmienić, a i czasami roztrzaskać

))
u nas pogoda fantastyczna, więc od kilku dni jestem z małą 2-3 razy w ciągu dnia na spacerku
az mi sie buzia smieje na tę tegoroczna jesień, piękna jest

tylko musze sobie sprawic rękawiczki bo juz ziiiimno

nie wiem czy pisałam, ale kupilismy Lenusi nowy wozek, bebe confort loola, jutro prawdopodobnie przyjdzie, więc wrzuce fotkę młodej w nowej furce

mam nadzieję, że sprawdzi sie lepiej niż poprzedni , że ten zakup jest bardziej przemyslany... no zobaczymy.
co tu jeszcze... młoda całymi dniami chce baaardzo do mamusi, więc nie mam czasu na nic. jak wejdę na bb to zaraz wychodzę, nawet siusiu robie w pośpiechu.
M albo w pracy albo w weekendy w szkole, więc 7 dni w tygodniu nie mam wytchnienia. tak jest od dwóch tygodni, nie narzekam, ale odczuwam juz zmęczenie.
to by było chyba na tyle narazie
udanego i rozkosznego wieczoru kochane

))