reklama

Maj 2011

reklama
Kamcia trzymam kciuki za Brata i Mężą!
szaro za oknem, zimno... brr! ale i tak pozniej opatulamy się i wyruszamy na dwór!
Dziś moja Mama a gastroskopie idzie, wiec czekam na telefon od NIej i na dobre wieści.

I my się witamy.

Kamcia
kurcze to się porobiło. Trzymam kciuki za operację brata.

Paula się maiła po lekarzu odezwać i co???

Matusia udanej gościny:tak:

Aina współczuję mamie wstrętnego badania i trzymam kciuki za dobry wynik &&&&&&

Aguś humorku Wam życzę i dużo uśmiechu :-)

Alex piękny avatarek:-)

Jakaś taka niewyspana dziś jestem:( Pogoda dziś u nas lepsza niż wczoraj. Nie ma tej wstrętnej mgły i mżawki więc spacerek zaliczymy. Stopni coraz mniej ta termometrze..kurka idzie zima :baffled:

Hope Styna Lwiapaszczka buziaki dla kolejnych półroczniaków :*:*:*

Ostatnia edycja:
Hejka :-)

U Nas dziś też szarówka i zdecydowanie zimniej....

Dzięki za opinię z tą lampą :tak: prawdopodobnie jak nic innego nie wpadnie mi w oko to zakupimy tą. :-)

Kamcia- życzę aby operacja brata jak i męża przebiegła pomyślnie i aby chłopaki szybko wrócili do pełnej sprawności! :*
Paula- właśnie Joluś ma rację , czekamy na wieści!
Aina- kciuki za mamę zaciśnięte! :-)

polecam teraz w biedronie są saszetki Mocate cappuccino - pycha!
szkoda że już wypiłam a nie mam więcej bo wzięłam tylko dwa smaki na spróbowanie .

a i ogólnie ten tydzień czuję się bardzo bardzo samotna.... mam dwóch szkrabów kochanych ale męża mi po prostu brakuje ... :-(:-(:-(:-( wychodzi o 6 rano wraca 21-22 , mało rozmawiamy aaa szkoda gadać :-(

Hejka:-)
U nas też zimnica brr. Zaraz idę pranie robić, a jak się ociepli na spacer z Kluchem. Dzisiaj pobudka "tylko" 6 razy więc na szczęście tendencja spadkowa:-D.
Aina trzymam kciuki za gastro mamci, choć to nic przyjemnego!
Futrzaku co prawda nie zastąpię Ci męża, ale i tak tulę. A jutro długi weekend może nadrobicie i ile mąż ma wolne.
Hope, Styna, Lwia - buziaki dla Jagódki, Nadii i Lenki***
Miłego czwartku

Witajcie,
u nas też pogoda nie zachęca do spacerów. Rano prześwitywało słonko, ale teraz jest mgliście i zimno. Wczoraj Zośka była ze mną na spacerze prawie godzinkę, później zmienił mnie M, niby sprawdzał, czy mała nie marznie, ale jak wrócili po kolejnej godzinie to Zośka była zmarznięta:szok:, tylko dziwne, że nie płakała wcale. Oby sie nie przeziębiła!

Ooo, obudziła się.
Kamcia - musi być dobrze, najważniejsze, że wreszcie lekarze doszli do tego, co dolega bratu. Głowa do góry!

Lecę do głodomorka mojego ;)

reklama
Futrzaczku Twoja sytuacja ma tez dobra stronę- nie macie się jak pokłócić;-)

Hope styna lwiapaszczka buziaki dla półroczniaków i grabka od juniora:-)

jestem dzisiaj jakaś zakręcona, nawet nie pamiętam ile razy junior się budził, pamiętam ,że o 3 u niego byłam i koło północy,a potem po 7 dobiegało radosne gdakanie z pokoju.Hmmm

i nie marudzić mi! no:-D pogoda niedługo będzie jeszcze gorsza- zimno,leje i gwiżdze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry