• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2011

reklama
marzena, Paula ma zadatki na reżysera. Daleko macie do szkoły filmowej?
lepi, nie tak po cichu : 2 dni marudzenia i 2 nocki wybudzania co chwilę, ale bez płaczu.
ania, jak Wam jeden wyjdzie, to potem jak grzyby po deszczu się posypią - zobaczysz.
jolek, on nie sympatyczny tylko taki gatunek "sknera pospolita".
Majowa, ja też już ryczałam na caldezonowej reklamie (tzn, łzy w oczach). Mój rekord to jest płacz wczoraj na tap model, jak Dorota z Oliwią odpadły:-D.
agacio, moje majówczątko raczej nie doczeka się młodszego rodzeństwa:no:.
Alex, &&&& trzymam, żeby ospa przeszła bokiem. jeszcze za wcześnie na Oliego. Mój Mati nie miał jeszcze nic ani ospy, ani różyczki czy świnki i sama nie wiem czy to dobrze.
zonka, długo Cię nie było. Jak Miki? Zdjęcia prosimy.

Śmieszne dzisiaj było, jak mat obudził się, stanął na łóżku i zaczął sto lat śpiewać. Zakumkałam , że to dla Mai, która tak się cieszyła i kopała nóżkami aż nie skończył :-). Oby zawsze był taki za Nią i tak nam pomagał.

witam,
jak zawsze naskrobiecie a ja nie mogę nadrobić:-):-)
Hope,gdybym tylko miała prawko, to teraz siedziała bym w samochodzie i za chwilkę była u Was:-(
Matusia buziaki z okazji 6 miesięcy:**
Bra dla Lenusi również buziaczki:** jak to zleciało!
Bassiek od 9 grudnia siedze w Zamosciu:tak: zapraszam!!!!
Agacio witaj:)
Gag mój Jasiowy tez przylepa-wstydzioszeka:-)wka śiwzego powietrza troche poprawiła nastrój:)

dziąsła obrzękniete, dziecię zmęczona, mama zmęczona.
wczoraj zrobiłam sobie make-up zachustowałam sie i na dwór!
Dawka świezego powietrza troche poprawila nastrój.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry