• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2011

Alex, pobiłam Cię bo ja mam prawko 15 lat !!!

Wiecie, że dziś moi 86 letni dziadkowie a Mai pradziadkowie przyjechali do Niej na półrokczu (sami autem) z taką fajną szmacianą lalą. Są tacy kochani

reklama
hej kochane ja tylko na chwilkę, bo potwornie boli mnie dzisiaj głowa :-( mam nadzieję, że to nie będzie migrena- te, co na nia cierpia, wiedzą o co chodzi :-( do tego humor mizerny, płaczek ze mnie okropny, nie mam czasu na nic, ciągle w biegu, w chacie co wieczorem posprzątam to rano znowu syf, spacerek to za każdym razem wielka wyprawa z tym ubieraniem, mała wtedy marudna, bo jej nie wygodnie, do tego zimno ehhhh. wygadałam się... ufff. ale za niecałą godzinkę będę sie znowu cieszyć, bo o 21:25 minie pół roczku jak powitalismy naszą słodycz na świecie

ja mam za 2,5 tyg drugie podejscie do prawka mam nadzieje ze jakims cudem przez pomylke zdam :laugh2: jezdzic umiem, no ale zdanie egzaminu w krakowie to nie taka prosta sprawa :-D szczegolnie jak ma sie wredna babke egzaminatorke obok siebie :angry:

czesc
jakoś padam na ryjek.
A jeszcze jutro z rana do roboty :/ (rano znaczy się o 10.15:blink:) ale wolałabym w domku zostać.Ale trudno.
W weekend jeszcze mam zajęcia , ziewam na samą myśl.Może nie z nudów, tylko z braku chęci wygramolenia się z ciepłego domu, jazdy po godzinę w jedną stronę itd. Jedyny plus- muzyczki sobie posłucham jak lubię w aucie. Jakbyscie kiedyś zobaczyli czy tez usłyszeli "ryki z bryki" to bedę ja:rofl2:

zieew, idę spać.. miłej nocki

Persefona gratki dla Remika

Apropo prawka, ja nie wyobrażam sobie życia bez niego. Uwielbiam jeździć autem, relaksuje mnie to:-).
I chciałam się pochwalić, dzisiaj oficjalnie mamy stan surowy naszego domu:-). Dzisiaj ekipa blacharska skończyła i póki co styka, na wiosnę znów praca wre:)
Zmykam spać*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry