reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
Marzenko dobrze że Paula reaguje na umówiony sygnał;-)

Aniu ja się interesuję makijażem nawet chciałam fotę swojego wstawić, co by się pochwalić:-D, ale nie mam na kompie:sorry: korektor polecam Ci Maybelline, Affinitone, Concealer z aplikatorem jak blyszczyk;-) jeśli chodzi o kolory z takich żywych to może śliwka, ale to na wieczór;-) brązy też ale matowe, zaznacz lewy koncik (nanieś pędzelkiem literę v) rozetrzyj, dolną powiekę zaznacz przy zew. końcu, tusz do rzęs i oko gotowe najprostrzy dzienny makijaż:tak: jeszcze brwi wyreguluj ;-) a ja w ciąży też ruda byłam miałam taki kaprys:-D

agacio, ale śmiesznie przeczytałam to co napisałaś: na brwi kupić buty:-D
86ania, a Ty masz naturalne loki? Ładny kolorek, dobrze Ci tez w takich ciemniejszych.
Majowa, powiedz Kubusiowi, że ja też uważam, że to co obecnie dzieje się w naszym Rządzie to jakaś paranoja:-D:-D.
agacio, widzę że inaczej rozszyfrowałyśmy tekst Kubusia :-D
styna, cieszę się, że wreszcie trochę czasu znalazłaś i że tak ładnie się poukładało, że Nadka śpi i że na butlę się nie buntuje. Mój wypił przedwczoraj 3 piwa i mi tez blubrał w kółko jedno i to samo, gdzie chcemy jechać na wakacje i czy na ferie gdzieś jedziemy i tak w kółko. Też mnie to wkurzało.

Na garfildzie poprasowałam całe pranie. Zbierałam i zbierałam, a jak prasowalam to tylko pół kupki z góry i znowu dokładalam i znowu pół kupki. W efekcie znalazłam pełno krótkich rękawków, w tym nawet 3 siostrzeńca.

Rucha na targu :-D:-D:-D:-D kuwejt w oczach :-D:-D:-D:-D

Ania świetne włosy, nie ma jak wyjść od fryzjera zadowoloną :-) Do rudego pasuje zieleń i fiolet tak generalnie.

Co by tu jeszcze hm mamy na BB małpiszona? Nic o tym nie wiem :-p

Marzena a kto powiedział że my ją lubimy :-p

Szukałam na necie jakiegoś fajnego makijażu dla Ani bo na kompie nie mam nic no i się tak napatrzyła napatrzyłam i z chęcią sama bym się pomalowała,ale kurde pora nie ta:eek:

Hehe to widzę, że niektórym z Was po tabletkach szybciej zafasolkowanie poszło niż mnie - której wcześniej tabsów nie brałam, bo mnie zajęło to około 7 miesięcy zanim pojawił się Kuba. To dobrze, może i nam pójdzie jak po maśle za te kilka latek. Oby:tak:

U nas dzisiaj jakoś nieśmiało wygląda słonko, może uda nam się na spacerek wyjść...na razie się lenimy a ja myślę co by tu zjeść na śniadanie...

reklama
Do góry