reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
Kurcze współczuję wam tych powrotów do pracy, ja mam jeszcze 5 miesięcy macierzyńskiego a już mam łzy w oczach jak tylko pomyślę że będę musiała małą zostawić, a co dopiero takie maleństwa, no ale takie jest życie musimy pracować i nic na to nie poradzimy.
U nas jakiś cud się zdarzył mała śpi obiad na jutro gotowy, posprzątane pozmywane małż gra w jakąś z tych swoich gierek a ja z kubkiem herbaty mogę was poczytać. Co do naszego odstawiania cycusia idzie nam dobrze, tzn. w nocy je butle 2 razy i raz cycusia, a w dzień normalnie cycusia jej daje bo mi nie zależy na tym aby całkiem przestała ciągnąć a na tym aby w nocy lepiej spała i różnica jest kolosalna. Około 20 zasypia na cycusiu 21 butla 1:00 butla albo cycuś zależy czy na czas się obudzę zanim ona oczy otworzy bo jak widzi butelkę to nie wypije, no i 3:00 butla więc jestem pierwszy raz od dawna wyspana.:-)

Styna to wpadnij do mnie posprzątać. Ja mam ten tydzień jakiś taki nieogarnięty:(

Zła jestem wybieramy się jutro w gości a samochód mamy rozklekotany. To tylko głupi pasek klinowy ale jak to w mojej dziurze zabitej dechami nie można go nigdzie dostać. Mówiłam M jakiś czas temu,żeby wymienił to się mądrzył że naciągnąć go trzeba, no i tak zwlekał,że zamiast naciągnąć to go wyciągnął. Oooo!!!! Zła jestem jak osa!

Ania zmiana jak najbardziej na plus. Kolorek śliczny:) W kręconych włoskach też może ładnie wyglądać jak Ci się nie będzie chciało prostować.
Majeczko hahahhahahhahaha:-D padłam, ja nie zauważyłam tego przejęzyczenia Ainy , ale uśmiałam się konkretnie. Dzięki poprawiłyście mi humor.

reklama
Do góry