reklama

Maj 2011

A My już wróciliśmy :tak::-) , teraz obiadek zjedliśmy i zaraz wybywamy na zakupki i do teściów więc zajrzę jeszcze wieczorkiem.

Styna- to odpoczywaj odpoczywaj :tak: :*
Joluś - proszę Cie kotek wróć! czekamy z niecierpliwością ! tęsknimy! :-( :*

reklama
Hejka baby!:-)
Kupiłam ostatnio na gruponie za 49 zł kupon wart 100 zł na stanik i usługę brafitingu:-) Poszłam dziś wybierać i okazało się, że noszę rozmiar 65F:szok: Taki będę mieć, w piątek idę odebrać:
margerita_big_IMG_0186.jpg

Witam się,
od wczorajszego południa do dzisiaj ok.16 nie mieliśmy w bloku neta. Człowiek jak bez ręki. Coś często dostawcy ostatnio się zdarza :wściekła/y:
Basiek, Alex buziaki z okazji 6 m-cy,
Alex życzę spełnienia snu,
Lepi gratuluję znajomym dzieciaczka. Dobrze, że zmienili lekarza.
Mandrzejczuk powodzenia w otwieraniu działalności, gratki za zdjęcie.
Styna gratuluję ząbków.
Madzik super stanik, zazdroszczę.
Dzisiaj Krzyś dał mi popalić na spacerze. Doszliśmy do parku, a tam w ryk. W wózku be, to wzięłam na ręce, chwilowo ok, potem też be. Próbowałam go kłaść do wózka, to znowu gorzej. Ale się ludzie na nas gapili... W końcu jakoś go niosłam i wózek ciągnęłam. Z rąk mi się zsuwał, ręce bolało. Pod klatką włożyłam do wózka, chwilę pobujałam i usnął :szok: Więc mimo, że już miałam dość i chciało mi się siku, poszłam znowu na spacer.
A oglądałyście dziś na 2 w pyt.na śniadanie, że rodzicom dziecko zabrali bo narysowało nago dziadka? Bez rozeznania bach bach i dziecko zabrane i to 2 razy, bo za 1 razem nie mieli nakazu:no: Rodzice codziennie jeżdżą do małej :-( Masakra, niech się lepiej zajmią patologiami!

fakt gdzie ta nasza Jolek się podziewa????

Alex może on akurat nie chciał do parku?? No a tak na poważnie wiem jak to jest miałam to samo jak z gondolą chodziłam wychodziła w wózku, a wracała na ręce.

Za jakieś 5 minut skończy się mój dzień lenia bo mąż wróci głodny i trzeba będzie wstać z kanapy i iść obiad podgrzać:-(

Ostatnia edycja:
ypra no to cie maluch niezle na spacerku urzadzil... My w spacerowce lubimy spacerki ale w gondolce tez bylo ciezko.
madzik 65F:szok: :-D
jolek hop hop:)??? gdzie Ty?:-)
styna nie martw sie te zebolki wyjda zaczna sie nastepne:-) bynajmniej u nas tak to dziala:tak:

Musze pochwalic moje dziecie, bardzo grzeczne dzis bylo. Zaraz mleczko i lulu. Padnie moment bo od 15n nie spi:) Teraz juz jej nie klade pozniej to usypia mi w 3 sekundy po wypiciu mleczka (bo o 20 jemy mm to tak w ramach odstawiania od piersi narazie zamienilysmy karmionko o 20)

Madzik - super sprawa :tak: ładniutki biustonosz :-) a słuchaj czyli ten grupon to nie ściema żadna tak ? bo ja nie raz mam na coś chrapkę ale potem jednak się waham ... jak byłaby ta oferta w moim mieście to z chęcią bym skorzystała.
Ypra- ale gagatek ! ;-) a programu nie oglądałąam - ale co się teraz dzieje to przeraża :szok:
Wisienka- oj ciiiii ale życzę oby tak dalej ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Futrzaczku z tego co mi wiadomo to grupon to nie zadna sciema, u nas tez jest ale w PL kolezanka korzystala i sobie chwalila...

Ja jutro i w piatek ide na kurs sama bo opiekunka sie rozchorowala
:angry: na szczescie jutro mama moze z malym zostac a w piatek moze sasiadka...
A ogolnie to ostatnio nic mi sie nie chce, pogoda jakas taka nijaka, nie mam nawet ochoty na spacery z malym, njchetniej to polozylabym sie do lozka i pospala tak z dwa dni :sorry2: chyba dopadla mnie jesienna depresja...
Zeby cos z tym zrobic pojde chyba jutro zapytac ile kosztuje u nas silownia albo jakis fitness moze sport pomoze nabrac sil i checi do zycia..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry