Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czemu Jolek miałąby nie wrócić?? Coś się stało?
i to od przed-ciąży.A w czasie i po zmieniłam na 70FF(bo chyba w klacie urosłam
)

położyłam ją do łóżeczka i USNĘŁA 

, Już dawno jej się tak nie zdarzyło. U nas odstawianie od cyca jest na dobrej drodze dwa razy w ciągu dnia dostaje, ale zaobserwowałam że coraz mniej tego potrzebuje większą frajdę sprawia jej gryzienie ich
a to cholernie boli
do tego słabo tu z moim netem (iPlus) a z tesciowego neta nie bardzo moge korzystac wieczorami bo jest w ich pokoju, a niestety tylko wieczorami mam więcej czasu dla siebie.
. Porozrzucane ociekające klejem skrawki wszędzie, gąbki maczane w farbie, szczoteczka do zębów . tego nie da się opisać w jednym poście.
To nie wszystko. posprzątali, darłam się w niebogłosy, ale sprzątali. Potem przyszła sąsiadka oddać mi maść, którą Jej w lipcu pożyczyłam
. Przyszła z 7letnim synem. Piłyśmy kawę, ja z Majką a Ci zamknięci w sypialni. Krzyczeli, ale jak weszłam to siedzieli z lego na podłodze,a poduchy i reszta pościeli były porozwalane po pokoju. Weszłam, podarłam się sprzątali. Pilnowałam, żeby robili to dokładnie. Kładę Maje na przewijak i omal nie spadła, bo efektem ich "zabawy" było rozwalenie Jej łóżeczka. Mąż, myślałam że wyjdzie z siebie jak Mu to pokazałam, a chłopcy mówią, że to syn sąsiadki tam wlazł i kopał w szczeble. Idę do niej do pokoju i mówię, że ma zobaczyć co syn zrobił, bo stary byk leżał w jej łóżeczku, to Ona w śmiech. tak się śmiała że taki duży wlazł do łóżeczka. Chyba była dumna, bo nie patrząc w ogóle na porządek powiedziała "Chodź Kubuś idziemy już do domku". Później jeszcze Mati się przyznał, że złamali jedną z desek Jego łóżka. 3 dzieci, a ja 2 meble do naprawy!!!
.