reklama

Maj 2011

reklama
Agnieszka - Gratuluję :tak:
Majowa- wybadają go na wszystkie strony i na pewno będzie wszystko dobrze trzymam kciuki &&&:-) , a to gadanie na nich to pewnie ze strachu ...
Joluś- tulę mocno :* a co tam M nawywijał? i amm nadzieję że lapik będzie :tak:
Młoda- ojj tam ja kiedyś caluśki pyszny gulasz spaliłam :confused2: nic się nie martw trudno ;-) a główka mam nadzieję przestanie boleć ! :tak:
Agacio- matko kochana wróżby ojj kiedy to było :shocked2::-( a fajnie by było fajnie tak cofnąć czas ...
Basiekk, Jaipur- cieszę się na Waszą labę od pracy :tak::-) wykorzystajcie to na maksa :-)
Lepidoptera- fajnie że wizyta udana i że niunia zaakceptowała już nianie :tak:

Ok dziś odpukać chłopak poszedł spać bez płaczu ale ciiii ja nic nie mówiłam ! :no: bo to fatum przynosi tylko ;-)
kaszel jest nadal nic za bardzo nie pomaga ten syrop :confused: ale zaczekam jeszcze do pełnych 5 dni i jak coś to wybierzemy się znowu do lekarza ...
zmykam zaraz na top model .

Czesc dziewczyny.
Dawno mnie nie było, znaczy podczytuja Was co jakiś czas, ale jakoś trudno było znależć siły na pisanie ... ale mama ciągle choruje, wczoraj miala 4tą operacje nogi i nie wiadomo co bedzie.Nastroj nie ten :/
A tak po za tym nic ciekawego, młody rośnie, jest coraz bardziej absorbujacym manipulantem, naszczescie zdrowy i to najwazniejsze!

Co do badań i ankiet które przeprowadzałam min innymi na Was. Dzięki piękne za wzięcie udziału w badaniu. Musiałam Was troszke oszukać żeby wyszły prawdziwe wyniki. I tak jeśli mniej wiecej pamietacie to badanie chodziło o to: Jak manipulujemy swoim partnerem i jak ten rodzaj manipulacji ma się do naszej samooceny atrakcyjności fizycznej. :P

Z moich badań wynika że kobietki im bardziej atrakcyjne się czyją tym częściej manipulują partnerem, ale są to subtelne i mało inwazyjne taktyki. Im bardziej czujemy się atrakcyjne dajemy z siebie więcej do związku, jesteśmy tzw biorcami (My - kobiety) jeśli będziecie szerzej zainteresowane przedstawie wyniki dokładniej.

Pozdrawiam serdecznie mamuśki i majówczątka.

A zapisalam sie na prawo jazdy i jestem najstarsza w grupie :P i troche mnie to przybilo :eek::confused2:

Witajcie
Jestem w y k o n c z o n a..... kaput ;(

Jeszcze tescie wpadli dzis, pozno, niezapowiedziani, akurat dopiero do obiadu sie zabieralismy...
Widza, ze mata Poli na podlodze lezy, ze k... posprzatane, zreszta jak zawsze u mnie, to wpierd...... sie w tych buciorach no!! Na zewnatrz mokro, bo mzawka i pogoda sie zesrala po poludniu - to buty brudne chyba?! Do dziecka przychodza - ale ani rak nie umyja nigdy, ani butow nie zdejma... k..... a tacy swiatowi ... < a tesciowa wiecznie malej lapy do buzi pakuje lub jej do swojej geby!> :wściekła/y::wściekła/y:

Wisienka - bardzo przykra wiadomosc od Ciebie... co za bezsens..... az sie odechciewa wszystkiego naprawde.. trzymajcie sie jako .. :*

Jolus - co jest?? co sie dzieje?? moze to jednak @ sie zbliza.... :*

Basiekk - nareszcie - Twoje wymarzone wolne - wspanialego 4 dniowego weekendu Wam zycze :*** Naciesz sie kluseczka i wysciskaj - ode mnie tez :)) Jak ja lubie sciskanie - Emilka - mnie zwa ;-)

edit:
czesc Zelka! Wczoraj o Tobie myslalam, powaga :tak: tak sie zastanawialam ogolnie, ze malo nas tu sie zrobilo..
Dawaj fotki malego :)) na odpowiednim watku! koniecznie!:)

Ostatnia edycja:
paula - dzięki za troskę. Posmarowałam stopę 2 x maścią rozgrzewającą na noc i śpię w grubych skarpetkach i... chwilowo spokój. Nie mam pojęcia, czy to pomogło, czy to czysty przypadek. Wspomnę o tym ortopedzie na wizycie. A tak poza tym, to cała robię się jakaś dziwna. Jakiś czas temu stwierdziłam, ze często czuję jakbym miała mokre łokcie:eek:, sprawdzam, a rękawy suche...:eek: dziwne, chyba wariuję powoli,...

cześc kochane moje :-)

ciężka noc za mna, wiec narazie sie nie rozpisuje.
maju ja bez ogródek bym kazała zdjąć buziory i łapska umyć. ja tak robię, niech szanują moja pracę w domu, a na nie mycie rąk to juz w ogóle jestem wrażliwa - o spojrzeniach jak na wariatke nie wspominam.

Siemka :-)

Żelka- fajnie że jesteś i że z młodym wszystko dobrze :tak::-) i brawo za zapisanie się na prawko :-)
Maja- ojj ja też bym upomniała o buty i ręce przecież to podstawa przy dziecku :szok: następnym razem naszykuj im już od razu kapcie i ręczniki do rąk i wręcz przy wejściu - chciałabym zobaczyć wtedy ich miny :-D
Bra- to dużo siły po tej ciężkiej nocce życzę :-)
Lepidoptera- :-D ale rozśmieszyłaś mnie tymi łokciami ... nie mam pojęcia co to może być oby nie wariacje ;-)

reklama
Hey. Nie było mnie wieczorkiem bo neta nie miałam :(

M mnie wkurzał bo mnie wkurzał wszystkim. Jakoś się ostatnio dziwnie zachowuje!!

Żelka witaj kobieto. Fajnie że się odezwałaś. Trzymam kciuki za zdrówko mamusi. A tym wiekiem w grupie się nie przejmuj..co zrobić że teraz 15tolatki się na prawko zapisują :-D:rofl2:

Aina a chora to Ty nie jesteś, na pewno jedziesz z " grypą" :laugh2:

Ciekawe jak tam Matusi w pracy idzie??

A no znowu nam laski poznikały.

Lwiapaszczka się zapracowała, Gag u teściów zaginęła, Hope wciągnęło, Marzena pewnie znowu zabalowała :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry