• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2011

reklama
No kurcze skrobia i skrobia...:-D dziewczyny Swieta za pasem, do roboty... :-D

No naprawde udalo mi sie dopiero maj przeczytac i nie wiem juz co komu mialam napisac...
Ide na inne watki moze tam cos popisze..

ainaaaaa "uuuuuuuu bejbe" skojarzyło mi się z kolei z justinem bieberem, z którym mam dziwne snyyyyy :rofl2: :-D
jaipur oczywiście tęsknic będziemy! szerokiej drogi i dla was równiez jeszcze raz zdrowych , pogodnych! :)

Kamcia, Bra,Paula, Ainka pindzie Wy zmalowane;-) ale za to jak sobie strzelę makeup od święta to klękajcie narody:tak::-D
Żelka ale masz cudną zimę za oknem, manhatan jak nic :tak:W dniu ślubu wyglądałaś CUDOOOOWNIE na włosy się nie mogę normalnie napatrzeć,:szok: a cyc pięknie się prezentował ;-)Gdzie się wybierasz do pracy jeśli wolno spytać?

Joluś sio sio sio odganiam choróbsko,!
Gag od Ciebie też odganiam choróbsko, zdrówko dla mamy, a o lekarce się nie wypowiem:dry:
Hope ja używam takiego images.jpegnawet spoko a cerę mam jasną, lekko zaróżowioną z piegami

Ainka zdrówka dla dziadzia:tak:
Agniieszka napewno się biedak przestraszył bardziej, a do raczkowania widzę jest na dobrej drodze:-)
Majowa jutro już będzie dobrze:happy2:
Bra mi się podobają te przywieszki, ale ja jestem świr hehe chodzę w czerwonych, różowych albo oczojemnych niebieskich spodniach i wogóle uwielbiam kolory:tak:
Mila pogadaj z A i zostańcie w domu, a jednego uczniaczka możesz zawsze opchnąć na allegro, albo dać komuś w prezencie;-)
Młoda agratki dla Tymka z siusianie do nocniczka, pal sześć, że wszysko naokoło olane:-D
Matusia sorki ale tekst Matiego mnie rozwalił:-D

Basiek Alex Ypra buziaki dla Waszych maluchów:****​

Ja dzisiaj sprzątam piekę i sprzątam:confused: Siostra mi pomaga przy młodym więc mam luz:-)

Bra coś musi być na rzeczy z Biberem:rofl2:

reklama
Ależ był ciężki dzień :-( Mały dawno tak nie płakał. Coś mu zaszkodziło, całe szczęście, że w końcu usnął.
Młoda gratuluję 1-ego siusiania do nocniczka,
Majowa trzymam kciuki by się już nic złego nie działo,
Bra zawieszka wesoła, tok rozumowania po prostu świetny :-D

Wszystkim Mamuśkom i kochanym Majówczątkom życzę spokojnych, radosnych, mile spędzonych Świąt. Niech będą cudowne i niezapomniane :-)

Składam życzenia, bo nie wiem czy znowu nie przepadnę :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry